Παλικάρι η Στεφανίδη, οριακά εκτός μεταλλίων

Στην όγδοη θέση η πάντα σταθερή Νικόλ Κυριακοπούλου.

Δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το στέμμα της Ολυμπιονίκη η Κατερίνα Στεφανίδη. Η χρυσή νικήτρια του Ρίο το 2016 στο επί κοντώ, αρκέστηκε στην 4η θέση του αγωνίσματος, ύστερα από μεγάλη μάχη.

Η Στεφανίδη δεν ήταν στα καλύτερά της, ενδεικτικό του γεγονότος ότι χρειάστηκε την τρίτη προσπάθεια για να περάσει τα 4.50 και 4.70. Στην κρίσιμη στιγμή όμως, παρέμεινε ψύχραιμη και συγκεντρωμένη, ισοφαρίζοντας το φετινό της ρεκόρ, 4.80, άλμα που της χάρισε την τέταρτη θέση.

Η Αμερικανίδα Κέιτι Νάζοτ, με την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Η άλτρια, που δεν είχε άλλη διάκριση σε τέτοιο επίπεδο στην καριέρα της, έκανε την ανατροπή ξεπερνώντας με επιτυχία τα 4.90, ύφος στο οποίο απέτυχε η Ανζέλικα Σιντόροβα.

Η Ρωσίδα, που μέχρι εκείνο το ύψος είχε μόνο επιτυχημένα άλματα, ξέσπασε σε λυγμούς μετά το τέλος του αγώνα. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Βρετανίδα Χόλι Μπράντσο με άλμα στα 4.85 μέτρα.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Πέθανε ο πρώην υπουργός Γιώργος Σουφλιάς

Πέθανε σε ηλικία 85 ετών ο πρώην υπουργός των...

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Ανοικτή δράση και εθελοντικός καθαρισμός στην «Κακή Λαγκάδα» με δωρεάν μετακίνηση

Στο πλαίσιο του πανελλαδικού εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος,...

Η Κίνηση Πολιτών Κυθήρων-Dynamo Kythira για το Λεωνίδα Κοντόζη

Μας έκανε την τιμή να μας αποκαλεί συναγωνιστές. Αυτός...

Κηδεία Λεωνίδα Κοντόζη

Ανακοινώνεται ότι η εξόδιος ακολουθία του εκλεκτού συμπατριώτη μας...

Το Ωδείο «Αναγέννηση» Κυθήρων παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Πινόκιο»

Μια ξεχωριστή εκδήλωση για τους μικρούς και μεγάλους φίλους...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img