Το μεγάλο πέος θεωρείται, a priori, προαπαιτούμενο μέγιστης ευχαρίστησης. Ένα asset σεξουαλικής υπεροπλίας του άντρα, που, στην συλλογική συνείδηση έχει επικρατήσει να θεωρείται θέσφατο. Κι όμως! Υπάρχουν περιπτώσεις που ένας ιδιαίτερα “προικισμένος” ερωτικός σύντροφος μπορεί να προκαλέσει επιπλέον… εκατοστά προβληματισμού. Και πόνου. Ναι, η συνουσία αποβαίνει, ενίοτε, μια ιδιαίτερα επώδυνη εμπειρία για την γυναίκα.

Στο σημερινό βίντεο, η ψυχολόγος Τάνια Μπαταλαμά αναλύει τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να “παρακάμψουμε” το συγκεκριμένο “πρόβλημα”, προστατεύοντας την αίσθηση ευχαρίστησης στη σεξουαλική πράξη. Προκαταρκτικά, συγκεκριμένες στάσεις, βοηθήματα και επικοινωνία μεταξύ των συντρόφων μπορούν να συμβάλλουν στην βέλτιστη “χωροθέτηση” του ζητήματος “μεγάλο πέος”, προς ικανοποίηση όλων των μερών.

Η Τάνια Μπαταλαμά είναι ψυχολόγος, με ειδίκευση στην σεξολογία και την συμβουλευτική σχέσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο YouTube στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

10 + nine =