theatro-potamou

Με δελτίο Τύπου που κυκλοφόρησε, ο Δήμος Κυθήρων ανήρτησε τις μελέτες για την ολοκλήρωση του Δημοτικού Ανοικτού Θεάτρου Ποταμού. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 715.000€ (με το ΦΠΑ).

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου:

Ο Δήμος Κυθήρων δημοσιοποιεί και αναρτά τις μελέτες για την ολοκλήρωση του Δημοτικού Ανοικτού Θεάτρου Ποταμού, που από τους μηχανικούς Δημήτριο Κροκίδη, Ιωάννη Αυγέρη και Γεώργιο Τσαγκαράκη.
Οι μελέτες ανατέθηκαν μέσω διαγωνισμού και η δαπάνη, ύψους 25.000€, καλύφθηκε από ίδιους πόρους του Δήμου. Η διαδικασία δημοπράτησης, συμβασιοποίησης και ολοκλήρωσης των μελετών διήρκησε περισσότερα από 2 χρόνια.

Η Δημοτική Αρχή, ολοκληρώνοντας τις μελέτες για το Θέατρο Ποταμού, υλοποιεί μια ακόμα δέσμευσή της και πλέον – μετά την οριστική αδειοδότηση του έργου (Αρχαιολογία, Δασαρχείο, ΣΑ, κ.λπ.) – θα αναζητήσει την ανάλογη χρηματοδότηση, ύψους 715.000€ (με το ΦΠΑ). 

1.ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ & ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
2.ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ
3.ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΟΨΗ- ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ
4.ΟΨΗ
5.ΤΟΜΕΣ
6.ΚΑΤΟΨΗ ΚΕΡΚΙΔΩΝ
7.ΚΑΤΟΨΗ ΣΚΗΝΗΣ
8.ΚΑΤΟΨΗ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΣΚΗΝΗΣ






Ο δήμαρχος Κυθήρων, Ευστράτιος Χαρχαλάκης τοποθετήθηκε επί του θέματος στο προσωπικό του προφίλ στο facebook. Ο κ. Χαρχαλάκης έγραψε:

«Το Θέατρο Ποταμού είναι μια από τις μεγαλύτερες αστοχίες και εκκρεμότητες που παραλάβαμε το 2014. Ημιτελές και ανασφαλές, χωρίς άδεια λειτουργίας, ανεπίτρεπτο να δέχεται κόσμο σε αυτή την ημιτελή κατάσταση!

Εντάξαμε στον προϋπολογισμό το απαραίτητο ποσό για τις μελέτες. Προηγήθηκε λεπτομερής καταγραφή των απαιτούμενων μελετών, που είναι εξειδικευμένες και για τις οποίες δεν υπήρχε πρότερη εμπειρία στο Δήμο μας.

Τις δημοπρατήσαμε, πέσαμε πάνω στην αλλαγή του Νόμου (ο Ν.4412), ο πρώτος διαγωνισμός βγήκε άγονος, μετά ήρθε ο κορωνοϊός κλπ κλπ κλπ!

Τέλος πάντων, πλέον οι μελέτες ολοκληρώθηκαν! Στατική, αρχιτεκτονική, ειδική αρχιτεκτονική, ηλεκτρομηχανολογική! Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 715.000€. Αφού ληφθούν οι απαραίτητες εγκρίσεις (απαιτείται μέχρι και ΑΕΠΟ), είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε και την χρηματοδότηση!

Δυστυχώς, τέτοιου είδους σοβαρές εκκρεμότητες, απαιτούν πλέον πολύ χρόνο για να επιλυθούν!

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!»

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

19 + one =