zaharias-souris

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η Δημοτική Παράταξη «Όλοι Μαζί» για τα συνεχιζόμενα προβλήματα υδροδότησης στα Κύθηρα:

«Να απολογηθεί ο κ. Δήμαρχος για τα προβλήματα υδροδότησης»

Παρά τις δεσμεύσεις της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής συνεχίζονται τα έντονα προβλήματα υδροδότησης σε πολλές περιοχές των Κυθήρων. Κάτοικοι, παραθεριστές και επαγγελματίες του τουρισμού  διαμαρτύρονται για διακοπές υδροδότησης, χαμηλή πίεση, «θολό» νερό σε Διακόφτι, Καραβά και πολλές άλλες περιοχές.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κυθήρων – Αντικυθήρων, κ. Ζαχαρίας Σουρής με αφορμή τα προβλήματα υδροδότησης προέβη στην πιο κάτω δήλωση:

«Ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Χαρχαλάκης οφείλει να απολογηθεί για την διοικητική του ανεπάρκεια που έχει οδηγήσει για μια ακόμη χρονιά τα νησιά μας να μην διαθέτουν επάρκεια ποιοτικού νερού. Ο κ. Χαρχαλάκης, ο οποίος έχει την ικανότητα να αγορεύει επί ώρες για την αξία της σιωπής, δεν έχει τίποτα να μας πεί για το μαρτύριο στο οποίο υποβάλλονται καθημερινά κάτοικοι και επισκέπτες των νησιών μας.

Ίσως νομίζει ότι το πρόβλημα θα ξεχαστεί μέχρι τις δημοτικές εκλογές. Κάνει όμως πολύ μεγάλο λάθος. Η αποτυχία του να εξασφαλίσει στους δημότες και στους επισκέπτες το πολυτιμότερο και το πιο αναγκαίο αγαθό, δηλαδή το νερό, τον καθιστά υπόλογο.

Η απάντηση θα έλθει στις 8 Οκτωβρίου. 

Οι Κυθήριοι και οι Αντικυθήριοι δεν ξεχνούν.

Στις 8 Οκτωβρίου τα νησιά μας γυρίζουν σελίδα».

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

four × three =