Όλοι Μαζί

Κύθηρα, Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΚΥΘΗΡΑ – ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ»

Σε ατμόσφαιρα ενθουσιασμού και με αισιοδοξία για τη νίκη στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές έγιναν στο Λιβάδι τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΥΘΗΡΑ – ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Ζαχαρίας Σουρής στην ομιλία του παρουσίασε τους βασικούς άξονες του Προγράμματός της παράταξης. Άσκησε έντονη κριτική  στα πεπραγμένα των εννιά χρόνων θητείας του κ. Χαρχαλάκη επισημαίνοντας τα λάθη, τις αστοχίες και τις παραλείψεις του. Στηλίτευσε την ανεπάρκειά του στον ευαίσθητο τομέα της ύδρευσης σημειώνοντας ότι για εννιά ολόκληρα χρόνια δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει  επάρκεια και ποιότητα στην παροχή νερού. Επίσης στον τομέα της καθαριότητας υπήρξε προβληματική διαχείριση όπως όλοι διαπιστώσαμε φέτος το καλοκαίρι. Ο κ. Σουρής καυτηρίασε την σκανδαλώδη αδράνειά του στον τομέα των οδικών έργων (πχ κεντρικός δρόμος) και στον τομέα της αποχέτευσης, (ιδιαίτερα σε Ποταμό και Αγία Πελαγία), ενώ δεσμεύτηκε ότι η εκτέλεση των έργων θα αποφασίζεται στα Κύθηρα -σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες των νησιών μας- και όχι από την Περιφέρεια όπως συνέβαινε μέχρι τώρα.

Ο κ. Σουρής τόνισε ότι το Πρόγραμμα του Συνδυασμού είναι ρεαλιστικό, εφαρμόσιμο και πολύ πιο οικονομικό και λειτουργικό από τα φαραωνικά έργα που υπόσχεται ο κ. Χαρχαλάκης. Τα έργα που θα υλοποιήσει ο Συνδυασμός ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αντιμετωπίζουν με επιτυχία τα χρονίζοντα προβλήματα των νησιών μας, χωρίς να επιβαρύνουν το κόστος ζωής των κατοίκων. Ταυτόχρονα δίνουν βιώσιμες απαντήσεις στις προκλήσεις του μέλλοντος. Βελτιώνουν θεαματικά την ποιότητα της ζωής τους, προσφέρουν προοπτική στον τόπο μας και ενισχύουν το εισόδημα των συνδημοτών μας, αφού θα προσελκύσουν περισσότερο και ποιοτικότερο Τουρισμό.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος υπογράμμισε με έμφαση ότι θα υπάρξει απόλυτη διαφάνεια στη διαχείριση και του τελευταίου Ευρώ δείχνοντας παράλληλα σεβασμό στον κόπο του κάθε δημότη και στην επιθυμία όλων να γνωρίσουν τα νησιά μας την πραγματική αλλαγή στο ύφος και στο ήθος της τοπικής εξουσίας. Δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η αλαζονεία κι ο αυταρχισμός, γνώριμα χαρακτηριστικά του κ. Χαρχαλάκη, θα αποτελέσουν οριστικά και αμετάκλητα στοιχεία ενός κακού  παρελθόντος.

Ο κ. Σουρής κλείνοντας την ομιλία του δήλωσε βέβαιος για τη νίκη και κάλεσε όλους τους δημότες σε συστράτευση για να γυρίσει ο τόπος οριστικά σελίδα και να ανατείλει στα νησιά μας μια αληθινά καινούρια ημέρα. Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης ο υποψήφιος Δήμαρχος συνομίλησε με τους συγκεντρωμένους και τους ευχαρίστησε θερμά για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον ίδιο και στους υποψήφιους του συνδυασμού του.

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

four × 2 =