Με νέα παρέμβαση ο Δημοτικός Συνδυασμός «Όλοι Μαζί – Κύθηρα – Αντικύθηρα» και ο επικεφαλής υποψήφιος δήμαρχος επισημαίνουν τα σοβαρά προβλήματα υδροδότησης που ταλανίζουν τους οικισμούς και ζητούν από τον «απερχόμενο» Δήμαρχο αντί να αστειεύεται να ζητήσει μια συγγνώμη από τους πολίτες. Διαβάστε παρακάτω:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“‘ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΥΘΗΡΑ-ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ”

Περιμένουμε μια συγγνώμη από τον απερχόμενο Δήμαρχο για τα προβλήματα υδροδότησης. 

Συνεχίζονται τα προβλήματα υδροδότησης σε πολλά χωριά των Κυθήρων, αν και βρισκόμαστε στην καρδιά της τουριστικής περιόδου. Κάτοικοι και επισκέπτες συχνά βρίσκονται αντιμέτωποι είτε με πολύωρες διακοπές υδροδότησης, είτε με άλλα προβλήματα, όπως ποιότητα νερού (θολό) ή χαμηλή πίεση (Διακόφτι κλπ).  Αυτά δυστυχώς απειλούν με αρνητική δημοσιότητα το νησί μας την ίδια στιγμή που οι επαγγελματίες Κυθήρων – Αντικυθήρων δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να ικανοποιήσουν το σύνολο των επισκεπτών.

Ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Χαρχαλάκης μαζί με συνεργάτες του πριν από  λίγες ημέρες φωτογραφιζόταν εύχαρις μπροστά στη μονάδα αφαλάτωσης στο Διακόφτι, ένα απαραίτητο αλλά ανεπαρκές από μόνο του, έργο. Αντί να απαντήσει  στα δικαιολογημένα παράπονα των κατοίκων και τις καταγγελίες της παράταξης μας για την προβληματική υδροδότηση, χθες επέλεξε να αστειευτεί λέγοντας ότι «και για τη βροχή φταίει ο Δήμαρχος».

Με δήλωση του ο υποψήφιος Δήμαρχος Ζαχαρίας Σουρής σημειώνει:

«Περιμένουμε από τον απερχόμενο Δήμαρχο τουλάχιστον μια συγγνώμη  για τις συνεχόμενες ελλείψεις  ή για το ακατάλληλο νερό που βγαίνει από τις βρύσες. Όλοι  γνωρίζουμε ότι οι γεωτρήσεις δεν αποδίδουν τις απαιτούμενες ποσότητες νερού, ενώ τα υπόγεια αποθέματα δεν είναι ανεξάντλητα.  Ο κ. Χαρχαλάκης τα εννιά  χρόνια που είναι Δήμαρχος δεν κατάφερε να δώσει μόνιμες λύσεις που θα εξασφάλιζαν επάρκεια νερού.

Τα σοβαρά ζητήματα του τόπου μας χρειάζονται πάνω απ’  όλα στρατηγικό σχεδιασμό, έγκαιρη αντιμετώπιση, αξιόπιστες λύσεις και όχι προχειροδουλειές της τελευταίας στιγμής;

Οι δημότες μας ωστόσο έχουν και μνήμη και κρίση. Γι’  αυτό και στις εκλογές που πλησιάζουν θα του δώσουν την απαιτούμενη απάντηση».

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

three × five =