los-tre-theatro-texnopolis

Οι Los Tre μετράνε 10 χρόνια ζωής και μετά από 5 κυκλοφορίες και πάρα πολλές εμφανίσεις ανά την Ελλάδα θεωρούνται πλέον ένα από τα πιο hot ονόματα της instrumental αθηναϊκής σκηνής.. Η μουσική τους είναι μια μίξη από ήχους της δυτικής Αφρικής, της λατινικής Αμερικής, της παραδοσιακής μας μουσικής, της funk,τoυ jazz αυτοσχεδιασμού και της ψυχεδέλειας των 70’s.Το live των Los Tre χαρακτηρίζεται από την εκρηκτικότητά του, την ελευθερία του και το χιούμορ του.

Οι Los Tre είναι ένα τρίο με jazz funk συνθέσεις που συνδυάζουν ήχους που σε ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο. Σχηματίστηκαν το 2012 στην Αθήνα, με τον Άγγελο Αγγελίδη στην κιθάρα, Βασίλη Παπασταμόπουλο στο μπάσο και Λέανδρο Φράτνικ στα τύμπανα. Με επιρροές από μουσικές του κόσμου και τον αυθεντικό ψυχεδελικό τους ήχο, σε βάζουν σε ένα καράβι που περνάει από τη Λατινική Αμερική, τις ακτές της Αφρικής, τη Μέση Ανατολή και γυρίζει πίσω στα ελληνικά νησιά έχοντας πάντα για πυξίδα τη γοητευτική ελευθερία της jazz μουσικής.

Τύμπανα που συνδυάζουν την afro, soul και funk διάθεση με την jazz, βαθύ μπάσο που γεμίζει τον ρυθμό και συχνά χρωματίζει με εντυπωσιακές μπασογραμμές εντυπωσιακά σόλο και αυτοσχεδιασμούς της κιθάρας που κινούνται γύρω από την ψυχεδελική μουσική και την blues rock.

los-tre-texnopolis

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

eight + 13 =