dimarxio-kythiron

Ο Δήμαρχος ανέθεσες στους δημοτικούς συμβούλους Σταματίνα Βάρδα, Ορέστη Φατσέα και Γιάννη Κασιμάτη συγκεκριμένες αρμοδιότητες οι οποίες αναλύονται παρακάτω:

Στη Δημοτική Σύμβουλο ΒΑΡΔΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ:

Ορίζεται Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος σε ζητήματα πολιτισμού και διοργάνωσης πολιτιστικών και λοιπών κοινωνικών εκδηλώσεων. Ειδικότερα, θα συνεργάζεται με τους τοπικούς φορείς, συλλόγους και σωματεία καθώς και με τα συλλογικά όργανα των Κυθηρίων και Αντικυθηρίων στην Αττική, θα καταρτίζει σε συνεργασία με το Δήμαρχο το ετήσιο πρόγραμμα πολιτιστικών δράσεων και εκδηλώσεων και θα είναι αρμόδια για την ορθή εφαρμογή και υλοποίηση των Πρωτοκόλλων Αδελφοποίησης που έχει υπογράψει ο Δήμος Κυθήρων.

Στο Δημοτικό Σύμβουλο ΦΑΤΣΕΑ ΟΡΕΣΤΗ του ΙΩΑΝΝΟΥ:

Ορίζεται Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε ζητήματα νεολαίας και άθλησης. Ειδικότερα, θα είναι αρμόδιος για την διοργάνωση τοπικών και υπερτοπικών αγώνων και αθλητικών δράσεων στο νησί, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και τηρώντας τη σχετική νομοθεσία. Θα είναι υπεύθυνος για την πραγματοποίηση δράσεων για τη νεολαία και λοιπών εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε συνεργασία με το Δήμαρχο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παιδείας και Εκπαιδευτηρίων. Θα υποβάλει προτάσεις για την αναβάθμιση των αθλητικών χώρων του Δήμου σε συνεργασία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και την Τεχνική Υπηρεσία.

Στο Δημοτικό Σύμβουλο ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΙΩΑΝΝΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ:

Ορίζεται Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τις διοικητικές, θεσμικές και ουσιαστικές σχέσεις του Δήμου Κυθήρων με: 1. Την Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων, υπό το πρίσμα του ειδικού νομοθετικού πλαισίου που τη διέπει. 2. Το Κυθηραϊκό Ίδρυμα Πολιτισμού και Ανάπτυξης (ΚΙΠΑ). 3. Το Τριφύλλειο Ίδρυμα Κυθηρίων.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

fifteen − 5 =