Δημοτική Οδοποιία
Φωτογραφία AdelinFM

Ξεκίνησαν εργασίες επισκευής σε τμήματα του καινούργιου δρόμου που συνδέει την Αγία  Αναστασία με την Αγία Πελαγία, αφού έχουν σημειωθεί καθιζήσεις που θέτουν σε επικινδύνοτητα την διέλευση των οχημάτων.

Το πολυδιαφημισμένο έργο της οδού Αγίας Αναστασίας που μόλις πριν λίγο καιρό ολοκληρώθηκε εκτελέστηκε από τον Δήμο Κυθήρων με χρηματοδότηση του ΠΔΕ της Περιφέρειας Αττικής και με την επίβλεψη του Τμήματος Τεχνικής Υποστήριξης Νησιωτικών Δήμων ΠΕ Νήσων.

Σχετικά με το Έργο

Το έργο «Συντήρηση – Επισκευή Δημοτικής Οδοποιίας Νήσου Κυθήρων» αφορά στην βελτίωση των οδών (διαπλατύνσεις, τεχνικά, αντιπλημμυρικές επεμβάσεις και ασφαλτόστρωση) προς την παραλία του Μελιδονιού, την παραλία της Κακής Λαγκάδας, την οδό Αγίας Πελαγίας – Αγίας Αναστασίας και την οδό Διακοπουλιάνικα – Προγκί – Άγ. Ιωάννης Γερακαρίου. Πρόκειται για πολύ σημαντικά οδικά έργα μείζονος σημασίας, που η υλοποίησή τους αποτελούσε αίτημα των τοπικών κοινοτήτων επί σειρά ετών.

Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου με βάση τις μελέτες είναι 2.475.000,00€ και το ποσό της σύμβασης, μετά την επιτευχθείσα έκπτωση 44,9%, ανέρχεται σε 1.368.579,84€.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

twenty + 1 =