«Όχι» στις ξαπλώστρες στις παραλίες, λέει ο δήμος Λειψών και καλεί τους επισκέπτες να απολαύσουν τη φύση

Στα νέα δεδομένα της εποχής προσαρμόζεται το κάλεσμα του δήμου Λειψών για το καλοκαίρι του 2022, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση. Ο δήμος μαζί με τους επαγγελματίες επιμένουν σε έναν αυθεντικό τρόπο διακοπών με οικολογική συνείδηση χωρίς περιττές πολυτέλειες και λένε «όχι» στις ξαπλώστρες σε παραλίες, ενώ μέσα από όμορφα βίντεο, παροτρύνουν τους ταξιδιώτες να απολαύσουν τις ανέσεις που προσφέρει απλόχερα η φύση.

Στο ίδιο πνεύμα, οι Λειψοί είναι ιδανικοί για εξερεύνηση χωρίς αυτοκίνητο αλλά και για διακοπές σε «ιδιωτικά» νησάκια με φυσικές «πισίνες», αντί για πολυτελή resorts. Μάλιστα, μετά από δύο χρόνια εγκλεισμού και πανδημίας, ο δήμος καλεί τους «διαβασμένους» ταξιδιώτες του προορισμού να αφήσουν στην άκρη για λίγο την τεχνολογία και να ζήσουν το νησί της Καλυψούς, παρέα με ένα βιβλίο.

«Στους Λειψούς εφαρμόζουμε μια τακτική πρωτοποριακή σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αφαιρούμε τα περιττά και κρατάμε την ουσία. Υποστηρίζουμε έμπρακτα την αντικατάσταση των πλαστικών, την ʺκατάργησηʺ της ξαπλώστρας αλλά και την αποφυγή χρήσης του αυτοκίνητου λόγω των μικρών μας αποστάσεων. Στους Λειψούς, αισθάνεσαι… πλήρης, όπως λέει και το κάλεσμα μας εφέτος», δηλώνει ο δήμαρχος Λειψών, Φώτης Μάγγος. Σημειώνεται, πως η πρόταση του δήμου για πραγματικές διακοπές, διανθίζεται με τα ανάλογα θεματικά βίντεο.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Έφυγε στα 99 του χρόνια ο Δημήτρης Λουράντος (Σπυρίδος)

Απεβίωσε σε ηλικία 99 ετών ο συμπατριώτης μας Δημήτρης...

Κουκλουτζάς, Altındağ (Kokluca) 

Ακολουθεί ένα κείμενο από την Ένωση Βουρλιωτών Μικράς Ασίας...

Χρηματιστήριο Αθηνών: «Έσπασε» το φράγμα των 2.400 μονάδων με ώθηση από ΕΚΤ και διεθνές κλίμα

Σε τροχιά ισχυρής ανόδου κινείται το Χρηματιστήριο Αθηνών στην...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img