orestis-fatseas

Τη συστράτευσή του με τον Δήμαρχο Κυθήρων Ευστράτιο Χαρχαλάκη ανακοίνωσε ο Ορέστης Φατσέας. Διαβάστε την δήλωσή του:

«Αγαπητοί συμπατριώτες και κάτοικοι Κυθήρων και Αντικυθήρων

Από τη στιγμή που πήρα την απόφαση να μείνω στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα και να οργανώσω τη ζωή μου εδώ, προέκυψε μέσα μου ισχυρό κίνητρο να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στη βελτίωση των συνθηκών της ζωής για μένα και τους συμπατριώτες μου.

Πιστεύω ακράδαντα πως το νησί μας έχει απόλυτη ανάγκη από νέους ανθρώπους οι οποίοι με φρέσκιες ιδέες και με την νεανική ορμή θα προσφέρουν τεράστιες υπηρεσίες στην αναβάθμιση της ζωής στο νησί, περιορίζοντας ή και μηδενίζοντας τα μειονεκτήματα και αναδεικνύοντας τα πλεονεκτήματα της ζωής σε μια νησιωτική περιοχή όπως είναι τα νησιά μας τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα.

Όπως θα γνωρίζετε, έχω εργαστεί εθελοντικά με την αναβάθμιση του γηπέδου στο Λιβάδι, το οποίο είχε και έχει μεγάλη ανάγκη συντήρησης και φροντίδας. Πιστεύω ότι ο αθλητισμός των νέων και η παροχή των κατάλληλων υποδομών πρέπει να υποστηριχθεί με οργανωμένο και συστηματικό τρόπο, καθώς δίνει στους νέους μια εξαιρετική διέξοδο στην ενεργητικότητά τους.

Ήδη η Δημοτική Αρχή του κ. Χαρχαλάκη ετοιμάζει την αναβάθμιση των γηπέδων του Ποταμού και των Φριλιγκιανίκων, ένα έργο κόστους 900.000€ που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ και θα ξεκινήσει σύντομα.

Αλλά και πέρα από τον τομέα του αθλητισμού ο Δήμαρχος κ. Χαρχαλάκης έχει επιδείξει μεγάλη δραστηριότητα αλλά και αποτελεσματικότητα στη σχεδίαση, ωρίμανση και υλοποίηση μεγάλων αναπτυξιακών έργων, τα οποία τα νησιά μας έχουν μεγάλη ανάγκη για την τουριστική τους ανάπτυξη αλλά και για την πρωτογενή παραγωγή. Μερικά από αυτά ειναι: η εξασφάλιση χρηματοδότησης και η δρομολόγηση του έργου της αποχέτευσης του νοτίου τομέα, οι αφαλατώσεις, αγροτική οδοποιία, αναπλάσεις, υδρεύσεις κλπ. Ωστόσο μένουν πολλά να γίνουν ακόμη και πιστεύω πως και εγώ μπορώ να συμβάλω σε αυτό.

Με βάση τις σκέψεις αυτές ανακοινώνω σήμερα την υποψηφιότητα μου για δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου κ. Χαρχαλάκη στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023. Στο επόμενο διάστημα θα μοιραστούμε τις σκέψεις και τις προτάσεις μας στις ανοιχτές συγκεντρώσεις που θα κάνει η Δημοτική Αρχή σε όλους τους οικισμούς, όπου θα παρουσιαστεί το έργο των τελευταίων ετών και ο προγραμματισμός των επόμενων.

Σας ευχαριστώ!
Ορέστης Φατσέας
Τεχνολόγος Γεωπόνος»

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

14 − five =