donald-trump

Στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση αφότου εγκατέλειψε την εξουσία, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να θέσει ξανά υποψηφιότητα το 2024.

Μιλώντας στη CPAC στο Ορλάντο (Φλόριντα) χθες Κυριακή, ο Τραμπ απέφυγε να ξεκαθαρίσει αν θα είναι υποψήφιος ή όχι. Προτίμησε να το υπαινιχθεί: «μπορεί να αποφασίσω να τους νικήσω για τρίτη φορά», είπε, αναφερόμενος στους Δημοκρατικούς.

Σε ανεπίσημη δημοσκόπηση μεταξύ των συμμετεχόντων στη CPAC, το 95% τάχθηκε υπέρ της συνέχισης των πολιτικών του Ντόναλντ Τραμπ, ενώ το 68% τάχθηκε υπέρ της ιδέας να είναι εκ νέου υποψήφιος το 2024.

Ο κ. Τραμπ διαβεβαίωσε ότι δεν ιδρύει νέο κόμμα. «Δεν ξεκινάμε νέα κόμματα. Έχουμε το Ρεπουμπλικανικό κόμμα. Θα ενωθεί και είναι δυνατότερο παρά ποτέ. Δεν ιδρύω νέο κόμμα», επέμεινε.

Έκανε το σχόλιο αυτό ενώ στο GOP έχει ξεσπάσει εσωκομματικός εμφύλιος ανάμεσα σε προσωπικότητες του κατεστημένου όπως ο Μιτς Μακόνελ, που αδημονούν να αφήσουν πίσω τον μεγιστάνα, και προσωπικότητες όπως ο Λίντσεϊ Γκρέιαμ, που θεωρούν ότι το μέλλον του κόμματος εξαρτάται από το εάν θα συνεγείρει τη βάση του τέως προέδρου.

«Το κίνημά μας, που αποτελούν υπερήφανοι, σκληρά εργαζόμενοι αμερικανοί πατριώτες μόλις ξεκινάει, και στο τέλος θα νικήσουμε. Θα νικήσουμε», διατράνωσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

four × three =