Έξω από τον εργασιακό του χώρο, πέταξε το συνεργείο του ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, Ο κος Λουράντος, αφού “τα έψαλε” στους δημοσιογράφους Δημήτρη Οικονόμου και , για τα σχόλια που ακούστηκαν σε βάρος του στο κεντρικό δελτίο του σταθμού, την Δευτέρα, 22/03, στη συνέχεια έδιωξε κακήν κακώς τον δημοσιογράφο του ρεπορτάζ, λέγοντας «Αποχωρήστε αμέσως από τον χώρο που σας φιλοξενεί. Ντροπή σας, άντε γεια σας!»

Τίποτα δεν προμήνυε την εξέλιξη της κουβέντας όταν η εκπομπή του συνδέθηκε ζωντανά με το φαρμακείο του Κ. Λουράντου για να συζητήσουν σχετικά με τα self tests. Μάλιστα, ο Δ. Οικονόμου σχολίαζε γελώντας, ότι ο κ. Λουράντος έχει μονοπωλήσει την επικαιρότητα και μιλάει περισσότερο από τους δημοσιογράφους.

Γρήγορα όμως, τα γέλια στο πλατό κόπηκαν, και αντικαταστάθηκαν από έντονη αμηχανία.

«Θεωρώ ότι ως κανάλι διαθέτετε πάρα πολύ χιούμορ – για να μην πω τίποτα άλλο –  για να είστε σήμερα στο φαρμακείο μου και να απευθύνετε τον λόγο σε μένα, όταν χθες το βράδυ λοιδορούσατε και το φαρμακείο μου και εμένα προσωπικά με ακατανόμαστες και απαράδεκτες εκφράσεις», ξεκίνησε την παρέμβασή του ο πρόεδρος του ΦΣΑ, κατηγορώντας τον τηλεοπτικό σταθμό για τις απόψεις που ακούστηκαν, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει σε ποιον αναφερόταν συγκεκριμένα.

«Όπως λέτε εσείς την άποψή σας, έχουν και οι άλλοι δικαίωμα να πουν την άποψή τους, αλίμονο να μην σχολιάζαμε» επιχείρησε να τον διακόψει ο Δ. Οικονόμου.

«Το χθεσινό δεν ήταν σχόλιο» απάντησε ο πρόεδρος του ΦΣΑ. Και πρόσθεσε: «Δεν ανήκω στους πρόθυμους, σε αυτούς δηλαδή που μπορούν να ανταποκριθούν σε έναν σχεδιασμό του σταθμού τους. […] Ξέρετε , δεν είναι η ενόχληση, ειδικά για αυτή την περίπτωση μάλλον διαφήμιση μου κάνετε, παρά με υποβαθμίσατε».

Ο Κ. Λουράντος ανέφερε ότι κάποιος τον χαρακτήρισε «παλιάς κοπής», ότι είναι ανάξιος, ότι δεν συμμετέχει και υπογράμμισε: «Εγώ εκπροσωπώ τον κλάδο μου, ο οποίος έχει αναδειχθεί συνεχώς τα τελευταία χρόνια ως προστάτης της υγείας και έχει ανταποκριθεί με δωρεάν υπηρεσίες».

«Παραποιείτε τις εκφράσεις μου και αυτά που είπα. Προσπαθείτε να βάλετε λόγια σε μένα που δεν είπα και να πάτε τη συζήτηση εκεί που θέλετε εσείς» υπογράμμισε για να καταλήξει διώχνοντας την κάμερα του ΣΚΑΪ.

«Μέχρι τώρα έκανα υπομονή. Χθες το βράδυ κάνατε μια ατασθαλία. Σηκωθείτε και φύγετε από τον χώρο που σας φιλοξενεί. Ντροπή σας. Έχετε θράσος να μιλάτε για τους πολίτες, όταν έχετε πάρει χρήματα από τους πολίτες. Άντε γεια σας» ήταν η τελευταία κουβέντα του προέδρου του ΦΣΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

12 + 7 =