Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο μηχανισμός των Αντικυθήρων!

Με έμπνευση από τον Μηχανισμό των Αντικυθήρων, βγαίνει τον προσεχή Ιούνιο στους κινηματογράφους η πέμπτη και τελευταία ταινία με ήρωα τον διάσημο αρχαιολόγο

Η πέμπτη ταινία της εμβληματικής κινηματογραφικής σειράς αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 30 Ιούνιου του 2023, με τον Τζέιμς Μάνγκολντ στη σκηνοθεσία, στη θέση του Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο οποίος είναι πλέον ο παραγωγός.

Ο Ιντιάνα Τζόουνς και το Dial of Destiny θα δουν τον Χάρισον Φορντ να επιστρέφει στον εμβληματικό ρόλο του αρχαιολόγου δράσης Ιντιάνα Τζόουνς, σε μια περιπέτεια στην οποία αντιμετωπίζει τη δική του θνητότητα.

Η Lucasfilm ξεκίνησε επιτέλους το μάρκετινγκ για την πέμπτη ταινία του Indiana Jones, σε σκηνοθεσία James Mangold και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου 2023. Το πρώτο τρέιλερ για το Indiana Jones 5 αποκάλυψε έναν ξεπερασμένο Χάρισον Φορντ σε αναδρομές, μια σειρά από εκπληκτική δράση σκηνές και φυσικά την αξέχαστη θεματική μελωδία. Επιβεβαίωσε επίσης τον τίτλο της ταινίας.

Η τελευταία ταινία ονομάζεται επίσημα Indiana Jones and the Dial of Destiny . Ακολουθεί σαφώς μια δοκιμασμένη μορφή για αυτό το franchise, ονομάζοντας το θρυλικό αντικείμενο δύναμης που επιδιώκει τώρα ο Indiana Jones. Ο Indy μπορεί ακόμα να επιμένει ότι δεν πιστεύει στη μαγεία, αλλά έχει ήδη δει την Κιβωτό του Διαθήκης και κυνήγησε ένα Κρυστάλλινο Κρανίο που αποδείχθηκε ότι συνδέθηκε με εξωγήινους. Τώρα, βρίσκεται σε ένα πιο μυστηριώδες τεχνούργημα, ένα που ονομάζεται Dial of Destiny, το οποίο προφανώς έχει παρόμοια δύναμη να αλλάξει τον κόσμο.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Απάντηση Τριφυλλείου Ιδρύματος στον Μητροπολίτη Νέας Σμύρνης για το Πνευματικό Κέντρο στον Άλιμο

Απάντηση προς τον Μητροπολίτη Νέας Σμύρνης κ. Συμεών απέστειλε...
00:00:54

Νίκος Χαρδαλιάς: «Νέο “μπλόκο” της Περιφέρειας Αττικής σε 6,2 τόνους ακατάλληλων τροφίμων ζωικής προέλευσης

Στην κατάσχεση συνολικά 6,2 τόνων ακατάλληλων τροφίμων ζωικής προέλευσης...

Χανιά – Κτηματολόγιο: Ποιος έχασε την ντροπή για να τη βρει…

Στις 25 Μαρτίου 2026 γράφαμε σε αυτήν εδώ τη στήλη ότι...

Απάντηση Ανδρέα Μαριάτου στο άρθρο του Σταύρου Μεγαλοκονόμου

Αγαπητέ Σταύρο,Ναι, είναι δημοκρατική υποχώρηση (στην καλύτερη περίπτωση) να...
00:02:34

Αυλέμονας: Διαμαρτυρίες για τις εργασίες ανάπλασης εν μέσω τουριστικής περιόδου

Έντονη διαμαρτυρία για τον χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img