Η πέμπτη ταινία της εμβληματικής κινηματογραφικής σειράς αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 30 Ιούνιου του 2023, με τον Τζέιμς Μάνγκολντ στη σκηνοθεσία, στη θέση του Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο οποίος είναι πλέον ο παραγωγός.

Ο Ιντιάνα Τζόουνς και το Dial of Destiny θα δουν τον Χάρισον Φορντ να επιστρέφει στον εμβληματικό ρόλο του αρχαιολόγου δράσης Ιντιάνα Τζόουνς, σε μια περιπέτεια στην οποία αντιμετωπίζει τη δική του θνητότητα.

Η Lucasfilm ξεκίνησε επιτέλους το μάρκετινγκ για την πέμπτη ταινία του Indiana Jones, σε σκηνοθεσία James Mangold και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου 2023. Το πρώτο τρέιλερ για το Indiana Jones 5 αποκάλυψε έναν ξεπερασμένο Χάρισον Φορντ σε αναδρομές, μια σειρά από εκπληκτική δράση σκηνές και φυσικά την αξέχαστη θεματική μελωδία. Επιβεβαίωσε επίσης τον τίτλο της ταινίας.

Η τελευταία ταινία ονομάζεται επίσημα Indiana Jones and the Dial of Destiny . Ακολουθεί σαφώς μια δοκιμασμένη μορφή για αυτό το franchise, ονομάζοντας το θρυλικό αντικείμενο δύναμης που επιδιώκει τώρα ο Indiana Jones. Ο Indy μπορεί ακόμα να επιμένει ότι δεν πιστεύει στη μαγεία, αλλά έχει ήδη δει την Κιβωτό του Διαθήκης και κυνήγησε ένα Κρυστάλλινο Κρανίο που αποδείχθηκε ότι συνδέθηκε με εξωγήινους. Τώρα, βρίσκεται σε ένα πιο μυστηριώδες τεχνούργημα, ένα που ονομάζεται Dial of Destiny, το οποίο προφανώς έχει παρόμοια δύναμη να αλλάξει τον κόσμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

4 + eight =