zouganelis

Άλλη μία διάσημη προσωπικότητα από το χώρο των τεχνών, ο Γιάννης Ζουγανέλης στέλνει το δικό του μήνυμα ποζάροντας με το μπλουζάκι – σύμβολο του αγώνα “No industrial windturbines on Kythera!”.

Την ανάρτηση της φωτογραφίας έκανε η ομάδα Dynamo – Kythira συνοδεύοντας με το σχόλιο: «Ευχαριστούμε από καρδιάς τον αγαπημένο Γιάννη Ζουγανέλη για την υποστήριξη!». Τα μπλουζάκια διατίθενται στο κατάστημα Mazzipetti στον Ποταμό και στο κατάστημα Σπαραγουάη στην Χώρα. Τα έσοδα από την πώληση προορίζονται για τα δικαστικά έξοδα του αγώνα.

Το μήνυμα της εναντίωσης στα σχέδια για φαραωνικά αιολικά πάρκα στα Κύθηρα μεταδίδεται με ταχείς ρυθμούς. Η Dynamo Kythιra έχει φροντίσει γι’ αυτό. Τα μπλουζάκια που διαθέτουν για να ενισχύσουν τον αγώνα κατά της βιομηχανοποίησης του νησιού έχουν γίνει ανάρπαστα! Και μάλιστα έχει γίνει πλέον… θεσμός, οι πολίτες να τα τα φορούν και να φωτογραφίζονται με αυτά, κοινοποιώντας στα social media. Όπως τονίζει η συλλογικότητα συχνά: «Το νησί των Κυθήρων δεν λέει όχι στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Λέει όχι στην μετατροπή του σε εργοστάσιο και την παραγωγή ενέργειας 90 φορές πάνω από τις ανάγκες του από 140 βιομηχανικού τύπου ανεμογεννήτριες». Διαβάστε το πρόσφατο δελτίο τύπου του ΚΙΠΑ που ενημερώνει λεπτομερώς για τις εξελίξεις:

ΚΙΠΑ: Νέο κάλεσμα στους πολίτες στον αγώνα κατά της άναρχης εγκατάστασης ανεμογεννητριών

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

3 − two =