giannis-melas-agiasmos

Στον αγιασμό του δημοτικού σχολείου Καρβουνάδων στα Κύθηρα, παρευρέθηκε ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς & Νήσων, Γιάννης Μελάς, για τον αγιασμό της έναρξηs της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Γιάννης Μελάς ευχήθηκε στους μαθητές, τους γονείς τους και τους δασκάλους καλή και δημιουργική σχολική χρονιά και συζήτησε με τον Δήμαρχο Κυθήρων, κ.Χαρχαλάκη και την διευθύντρια του σχολείου για τις ανάγκες του δημοτικού σχολείου των Κυθήρων.

Συνάντηση με φορείς των Κυθήρων

Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κυθήρων κ. Ευστράτιο Χαρχαλάκη με τον οποίο είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση για τα προβλήματα, τις ανάγκες και τις προοπτικές του νησιού. Οι πρωτοβουλίες του Δημάρχου όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων μετέτρεψαν τα Κύθηρα σε έναν ασφαλή προορισμό. Το αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών ήταν η αυξημένη τουριστική κίνηση στο νησί των Κυθήρων και η ανάπτυξη της οικονομικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων του νησιού.

Ακολούθησε επίσκεψη του, στο Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Κυθήρων “Τριφύλλειο”, όπου και ενημερώθηκε από τον διοικητή, κ. Γεώργιο Μεγαλοκονόμο καθώς και από τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας, κ. Γαβριήλ Ψαρρά για την λειτουργία και τις ανάγκες του νοσοκομείου.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

18 − one =