Ο Χειμερινός κυριακάτικος περίπατος είχε συμμετοχή 90 ατόμων!

Τεράστια συμμέτοχη σημείωσε ο χειμερινός κυριακάτικος περίπατος σήμερα από τη Χώρα με διαδρομή προς Φυρόι – Εκκλησία Αγίου Νικολάου – Καψάλι – Σπήλαιο Αγίου Παύλου και επιστροφή. Πολλοί άνθρωποι, ντόπιοι και επισκέπτες του νησιού συμμετείχαν στα 7 χιλιόμετρα διαδρομής. Υπολογίζονται σε περίπου 90 άτομα.

Οι διοργανωτές Pyrgos House ευχαρίστησαν την κυρία Ελένη Χάρου και την οικογένειά της για το υπέροχο και φιλόξενo τρατάρισμα με σπιτικές πίτες και κέικ στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου καθώς και για την καθοδήγηση και την ξενάγησή της στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου και μπροστά από το Σπήλαιο του Αγίου Παύλου. Ευχαρίστησαν επίσης τον Cees (Σούπερ Μάρκετ Τίνα στη Χώρα) για την προσφορά του δροσερού νερού και του τσίπουρου.

Κι όπως έγραψαν στο Facebook: «Σας έλειψε η σημερινή βόλτα; Μην ανησυχείτε, ελάτε μαζί μας την επόμενη Κυριακή… Θα ανακοινώσουμε το πρόγραμμα την Τετάρτη»!

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Σχετικά με την επαναλειτουργία του Γηπέδου Λειβαδίου και τον περιβάλλοντα χώρο

Στην προσπάθειά μας να επαναλειτουργήσουμε το γήπεδο ποδοσφαίρου αλλά...
00:01:29

Αποκάλυψη «σημαντικών» εγγράφων για τα… UFO προαναγγέλλει ο Τραμπ

«Βρήκαμε πολλά, πολύ ενδιαφέροντα έγγραφα, οφείλω να πω, και...

Όλοι Μαζί: Τι εγκαθίσταται δίπλα στα σπίτια μας; Ερωτήματα για τα αντλιοστάσια

Στο μικροσκόπιο της δημοτικής παράταξης «Όλοι Μαζί, Κύθηρα -...

Δέκα χρόνια κλείνει το Hania.News του «δικού μας» Γιώργου Γεωργακάκη

Η σημερινή ημέρα (18 Απριλίου 2026) αποτελεί ένα σπουδαίο...

Στην τελική ευθεία ο διαγωνισμός για τις τετραετείς άγονες γραμμές στην ακτοπλοϊα

Σε τροχιά υλοποίησης εισέρχεται ο διαγωνισμός για τις τετραετείς...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img