cerigo

Δελτίο Τύπου, με το οποίο ενημερώνει για τις πρόσφατες δράσεις του που είχαν ως στόχο την διαφημιστική προβολή του νησιού και των καταλυμάτων των μελών του, διένειμε ο Σύλλογος Τουριστικών Καταλυμάτων Νήσου Κυθήρων, «CeriGo».

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Εκθέσεις Νοέμβριος 2021

Έπειτα από τα γενέθλια του Συλλόγου μας και την συμπλήρωση ενός έτους από την Ίδρυση του, που συνέπεσε με την επιτυχημένη διεξαγωγή του Alexander Onassis Air show, ο σύλλογός μας συνέχισε τις δράσεις του και συμμετείχε σε διεθνείς κι εγχώριες εκθέσεις με σκοπό την προβολή και διαφήμιση των Κυθήρων μας και των καταλυμάτων των μελών του.

Στις 1-3 Νοεμβρίου διοργανώθηκε στο Λονδίνο μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις τουρισμού, η World Τravel Μarket, την οποία το μέλος του ΔΣ, Πέννυ Τζωρτζοπούλου επισκέφτηκε, αντιπροσωπεύοντας τον σύλλογό μας, έχοντας παρουσία στο περίπτερο του ΕΟΤ της Περιφέρειας.

Παρά των δεδομένων υγειονομικών συγκυριών και μέτρων και τη χαμηλότερη προσέλευση κόσμου σε σχέση με άλλες εποχές, διεξήχθησαν ραντεβού με οργανισμούς και Tour Operators πολύ χρήσιμα για το νησί μας και τις επιχειρήσεις μας.

Στην Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, 12-14 Νοεμβρίου, αντιπροσώπευσαν το σύλλογο μας 3 μέλη του Δ.Σ., ο Ευστάθιος Κ. Φάρος, η Χριστίνα Σελλή και ο Βρεττός Σκλάβος καθώς και Μυρτώ Νικολογιάννη.

Κλείσαμε ραντεβού και ήρθαμε σε επαφή με tour operators από όλη την Ευρώπη αλλά και από άλλες χώρες του κόσμου, στους οποίους παρασχέθηκαν πληροφορίες για το νησί μας, τις υποδομές και τους τύπους των καταλυμάτων που απαρτίζουν τον σύλλογό μας.
Είμαστε σε επαφή με τον Δήμο για προγραμματισμό περαιτέρω δράσεων που αφορούν την τουριστική προβολή.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου Τουριστικών Καταλυμάτων Νήσου Κυθήρων «CeriGo»,

Η Πρόεδρος
Βανέσσα Ράϊκου»

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

2 × 5 =