kythira-airport

Δελτίο τύπου εξέδωσε η διοίκηση του Κρατικού Αερολιμένα Κυθήρων για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Παραθέτουμε το δελτίο που υπογράφει ο αερολιμενάρχης κ. Σταύρος Παϊζάνος, ο οποίος με την ευκαιρία εύχεται χρόνια πολλά στους αναγνώστες μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Κρατικός Αερολιμένας Κυθήρων «Αλέξανδρος Αριστ. Ωνάσης» και το προσωπικό του, τιμά όπως κάθε Κρατική Υπηρεσία, την φετινή ξεχωριστή ιστορική επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας, λόγω και της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την έναρξη του απελευθερωτικού αγώνα, αποτίναξης του τουρκικού ζυγού.

Τιμή και Δόξα στους αγωνιστές του 1821

Τους οφείλουμε αιώνια ευγνωμοσύνη και ιδιαίτερα σε αυτούς που θυσιάστηκαν.

Οι εθνικοί εορτασμοί στο Δημόσιο, επιβάλουν με σχετικές εγκυκλίους συγκεκριμένα εορταστικά πρωτόκολλα, μεταξύ των άλλων, σημαιοστολισμούς των δημοσίων κτιρίων, καθώς και φωταγώγηση κατά τις νυκτερινές ώρες, την παραμονή και ανήμερα των επετείων.

Η χθεσινοβραδινή φωταγώγηση του κτιρίου του αεροσταθμού, ενδεχομένως να θορύβησε κάποιους οι οποίοι αντίκρισαν το θέαμα από μακριά και όχι αδικαιολόγητα, με όσα συμβαίνουν τελευταία εξ αιτίας της πανδημίας. Η φωταγώγηση θα επαναληφθεί και απόψε, ως ελάχιστος φόρος τιμής σε ΕΚΕΙΝΟΥΣ που μας χάρισαν λευτεριά και εθνική υπερηφάνεια.

Ο Α ε ρ ο λ ι μ ε ν ά ρ χ η ς

Σταύρος Ι. Παϊζάνος

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

3 × two =