drew-barrymore

Τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε η Ντρου Μπάριμορ, αποκάλυψε στην βραδινή ψυχαγωγική εκομπομπή Talk Show ότι δύναται να περάσει «χρόνια ολόκληρα» χωρίς σεξ. Τώρα, μας συγκλονίζει με νέα δήλωση στην οποία παραδέχεται ότι το σερί της χωρίς σεξ έχει ήδη αγγίξει τα πέντε χρόνια και πάει για το έκτο.

«Δεν είμαι τύπος που χρειάζεται επειγόντως σεξ και βγαίνει εκεί έξω για να συναναστραφεί με ανθρώπους που ψάχνουν το ίδιο», έγραψε η Μπάριμορ σε ανάρτηση της στο blog που διατηρεί.

Στη συνέχεια, η Μπάριμορ, η οποία έχει δύο κόρες με τον Γουίλ Κόπελμαν, αποκάλυψε ότι δεν συνευρέθηκε με κανέναν μετά το διαζύγιό τους, το 2016.

Η Μπάριμορ, η οποία αποθεώθηκε ως σύμβολο του Χόλιγουντ, πλέον «τρέφει πολύ διαφορετικά συναισθήματα γύρω από την έννοια της οικειότητα συγκριτικά με το παρελθόν», ενώ πλέον είναι πολύ ξεκάθαρη ως προς το ότι «η αγάπη και το σεξ δεν είναι το ίδιο πράγμα».

Όταν ήταν νεότερη, η Μπάριμορ έδινε προτεραιότητα στην ευχαρίστηση και τον «ηδονισμό». Ωστόσο, «μετά από μια τόσο γεμάτη ζωή», απολαμβάνει το χρόνο που περνά με τα παιδιά της, ηλικίας 10 και 8 ετών.

«Από τότε που ξεκίνησε η πορεία μου ως ανύπαντρη μαμά, δεν κατάφερα να έχω στενές ερωτικές σχέσεις. Είχα την τιμή και τη χαρά να δουλέψω σκληρά με τον εαυτό μου και να μάθω τί θα πει να ανατρέφεις παιδιά».

Η Μπάριμορ ισχυρίζεται ότι ενδιαφερόταν περισσότερο να διδάξει στις κόρες της πώς «να αγαπούν τον εαυτό τους», ενώ θεωρούσε ότι μια σεξουαλική σχέση θα μπορούσε να παρακολύσει το έργο της.

Φτάνοντας προς το τέλος του μηνύματος που ήθελε να μοιραστεί με το κοινό της, δεν παρέλειψε να διαβεβαιώσει τους αναγνώστες ότι η ίδια δεν είναι κατά του σεξ.

«Έτσι για την ιστορία, δεν μισώ το σεξ!. Απλώς πρόσφατα ανακάλυψα ότι η αγάπη και το σεξ δεν είναι το ίδιο πράγμα.»

Ο Κόπελμαν ωστόσο, δεν άφησε την ερωτική του ζωή στην τύχη της, καθώς το 2021 παντρεύτηκε την διευθύντρια μόδας της Vogue, Αλεξάντρα Μίτσλερ.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

three × five =