Οι «δύσκολες ώρες» του Α.Μπουρλά στο Νταβός. Δύο δημοσιογράφοι του Rebel News από τον Καναδά οι Ezra Levant και Avi Yemini εντόπισαν τον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer, στον δρόμο για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας.
Δείτε τι συνέβη στο βίντεο από το Focus που έχει προσθέσει τους υπότιτλους.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες η ειδική επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την πανδημία της Covid-19 αποφάσισε να καλέσει σε ακρόαση την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν σχετικά με τις συμβάσεις εμβολίων κατά της Covid19.

Ειδικότερα, η εν λόγω επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου καλεί την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν να δώσει εξηγήσεις σχετικά με το ρόλο της στη διαπραγμάτευση της τρίτης και μεγαλύτερης σύμβασης με την Pfizer, αλλά και για τα γραπτά μηνύματα (SMS) που αντάλλαξε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, τον Άλμπερτ Μπουρλά.

Επίσης, μετά τη διπλή άρνηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Pfizer Άλμπερτ Μπούρλα να καταθέσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η ειδική επιτροπή για την Covid-19 ζητά την επιβολή κυρώσεων κατά της φαρμακευτικής εταιρείας αναστέλλοντας την πρόσβασή της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Η ίδια επιτροπή ζητά να ανασταλεί η πρόσβαση και του Διευθύνοντος Συμβούλου της Pfizer, του Άλμπερτ Μπουρλά, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Σε συνέντευξη της στην εφημερίδα Ναυτεμπορική, η ευρωβουλευτής και πρόεδρος της επιτροπής για τον κορονοϊό, Κάθλιν Φαν Μπρεμπτ, αποκαλύπτει ότι υπάρχει πρόβλημα με το τρίτο συμβόλαιο που συνάφθηκε μεταξύ της ΕΕ και της φαρμακευτικής, ενώ χαρακτήρισε την πρόεδρο της Κομισιόν ως «πολιτικά υπεύθυνη» για τα συμβόλαια των εμβολίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

11 + 3 =