νερό Αγίας Πελαγίας

Ο δημοτικός σύμβουλος Κυθήρων Γιώργος Διδυμιώτης μας έστειλε αυτή την φωτογραφία αναφέροντας ότι στο μπουκάλι που φωτογράφισε περιέχεται νερό από το δίκτυο ύδρευσης Αγίας Πελαγίας το οποίο ελήφθη σήμερα 1 Νοεμβρίου 2022.

Σημειώνεται ότι για το πρόβλημα στην ποιότητα του νερού της Αγίας Πελαγίας, υπάρχει διαχρονική καταγραφή, για τουλάχιστον 10 χρόνια, ενώ έπαιξε ως κυρίαρχο πολιτικό ζήτημα στις δημοτικές εκλογές του 2014, τόσο για την Αγία Πελαγία όσο και για το κεφαλοχώρι του Ποταμού.

Επίσης, από το περασμένο καλοκαίρι έχει ξεκινήσει το έργο «Κατασκευή Εσωτερικού Δικτύου Ύδρευσης Αγίας Πελαγίας Κυθήρων». Το έργο ανέρχεται σε 1.519.005,33€ (χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής) και πρέπει να ολοκληρωθεί σε διάστημα 24 μηνών.

Έχει ενδιαφέρον αν το μεγάλο αυτό έργο θα καταφέρει μια μέρα να βάλει τέλος στα «βάσανα» των Δημοτών και των επιχειρηματιών της πιο τουριστικής περιοχής, αφού η ποιότητα νερού, δεν επιβαρύνει μόνο την υγεία των πολιτών, αλλά επιπλέον προκαλεί ζημιές στους οικιακούς και ξενοδοχειακούς εξοπλισμούς που κοστίζουν.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

twelve + twenty =