terramat δομικά υλικά

Η Kappagram σχεδίασε και νέπτυξε το νέο ιστότοπο της Terramat που εδρεύει στα Κύθηρα και ειδικεύεται στην πώληση ειδικών δομικών υλικών, αντιπροσωπεύοντας στο νησί την Εταιρεία Τσαντίλης ΑΕ. Η Terramat εμπιστεύτηκε την Kappagram για την ηλεκτρονική της επικοινωνία και την συντήρηση του ιστότοπου.

Δείτε τον ισότοπο εδώ: https://terramat.gr/

Καλή επιτυχία στον Κώστα Παυλάκη και την Terramat με ευχές για καλές πωλήσεις και υπεύθυνες συμβουλές στον κατασκευαστικό κλάδο!

Λίγα Λόγια για την Terramat

Τα δομικά υλικά  της εταιρείας καλύπτουν όλο το φάσμα της κατασκευής με βασικά χαρακτηριστικά την υψηλή ποιότητα και τη διαχρονική αισθητική τους. Εάν το ζητούμενο είναι μια γνήσια, στιβαρή αναπαλαίωση ή μια νέα απέριττη κατασκευή, στην Terramat θα βρείτε όλα τα απαραίτητα συστατικά για να ολοκληρώσετε με επιτυχία τα σχέδια σας. Στην έκθεσή μας υπάρχουν δοκίμια και εφαρμογές υλικών επιλεγμένα ώστε να ταιριάζουν στο κυθηραϊκό τοπίο αλλά και να το συμπληρώνουν αρμονικά. Είτε είστε επαγγελματίας είτε είστε ιδιώτης θα χαρούμε να έλθετε στο χώρο μας και να μιλήσουμε για το όραμα σας!

terramat δομικά υλικά

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

four × four =