charchalakis

Με ανάρτηση στο Facebook ο Δήμαρχος Κυθήρων Ευστράτιος Χαρχαλάκης αναφέρθηκε στα 9 χρόνια της θητείας του. Διαβάστε τι έγραψε:

«9 χρόνια σας κοιτάμε στα μάτια….

Σαν σήμερα, πριν ακριβώς 9 χρόνια, οι δημότες του Δήμου Κυθήρων μας ανέθεσαν την ευθύνη και τιμή της διοίκησης του Δήμου μας.

Στα χρόνια αυτά, αξιοποιήσαμε ό,τι δουλειά είχε γίνει στις προηγούμενες περιόδους, χτίζοντας πάνω σε αυτή πολλά περισσότερα. Εκτελέσαμε δεκάδες έργα ανάπτυξης, όπως: δρόμους, αναπλάσεις, έργα ύδρευσης, δίκτυα φωτισμού, παιδικές χαρές, χώρους άθλησης, διαχείριση απορριμμάτων. Οργανώσαμε το Δήμο μας με τη στελέχωση των υπηρεσιών, την πρόσληψη νέου προσωπικού, την σταδιακή ανανέωση του στόλου οχημάτων. Αναβαθμίσαμε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και την τουριστική προβολή. Με τις πρόσφατες μεγάλες χρηματοδοτήσεις, λύνουμε συσσωρευμένα προβλήματα δεκαετιών, όπως το αποχετευτικό του Νοτίου Τμήματος Κυθήρων. Και φυσικά ωριμάζουμε αντίστοιχα μεγάλα έργα για όλο το νησί.

Αντιμετωπίσαμε και τεράστιες δυσκολίες, πρωτόγνωρες για την αυτοδιοίκηση: Capital Controls, παρολίγον έξοδος από την ΕΕ, στάση πληρωμών και δέσμευση των δημοτικών αποθεματικών, πανδημία και ενεργειακή κρίση. Ποτέ ξανά στην ιστορία της Χώρας η αυτοδιοίκηση δεν αντιμετώπισε τόσες πολλές κρίσεις σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα!

Κάναμε και παραλείψεις και λάθη. Διότι λάθη δεν κάνει μόνο όποιος δεν κάνει τίποτα! Εξάλλου, στην πολιτική και τα κοινά, δεν γίνονται ούτε όλα ταυτόχρονα, ούτε όλα όσα θέλουμε. Οι υποσχέσεις περί του αντιθέτου είναι ψευδείς!
Σήμερα, 9 χρόνια μετά, ο Δήμος μας αθροίζει συνολικό ποσό χρηματοδοτήσεων που αγγίζει τα 75.000.000€!!! Ποσό πρωτόγνωρο ακόμα και για πολύ μεγάλους Δήμους! Και έπεται συνέχεια! Δεν σταματάμε εδώ! Συνεχίζουμε με δυναμισμό σα να μην πέρασε ούτε μια μέρα από τότε!

Με την εμπειρία των παλαιότερων και την ορμή των νέων στελεχών μας, δεσμευόμαστε για ακόμα περισσότερα έργα στη νέα θητεία, για ακόμα πιο σκληρή δουλειά, για ακόμα πιο εμφανές αποτέλεσμα!

Τότε όλοι ήμασταν νεότεροι (άντε και κάποιοι αδυνατότεροι….!).
Τώρα, με την εμπειρία που αποκτήσαμε και με τη διαρκή στήριξη των πολιτών αλλά και των οικογενειών μας που είναι οι αφανείς ήρωες όλων αυτών των ετών, θα πάμε ακόμα πιο ψηλά το Δήμο και τα νησιά μας!

Σας ευχαριστώ!»

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

twenty − fourteen =