antonios-papadopoulos-aerodromio

Τοποθετήθηκε στον κρατικό αερολιμένα Κυθήρων ο νέος αερολιμενάρχης Αντώνιος Παπαδόπουλος που θα αντικαταστήσει τον Σταύρο Παϊζάνο ο οποίος συνταξιοδοτείται. Σε θερμό κλίμα διοργανώθηκε από την διοίκηση και το προσωπικό του αεροδρομίου ένα καλωσόρισμα στο νέο αερολιμενάρχη. Ο κ. Αντώνιος Παπαδόπουλος έχει καταγωγή από τα Κύθηρα, και συγκεκριμένα τον οικισμό του Αγίου Ηλία. Ακολουθεί το δελτίο Τύπου που διανεμήθηκε σήμερα Σάββατο στα μέσα ενημέρωσης:

Καλημέρα σε όλους Ευτυχισμένη η νέα χρονιά με Υ Γ Ε Ι Α !!!

Σε εγκάρδιο οικογενειακό κλίμα έγινε η γνωριμία μου, με το σύνολο του προσωπικού του Κρατικού Αερολιμένα Κυθήρων «Αλέξανδρος Αριστ. Ωνάσης», στον οποίο ο αξιότιμος Διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας κ. Γεώργιος Δριτσάκος, με τοποθέτησε την 31 Δεκεμβρίου 2021 σαν νέο Αερολιμενάρχη.

Μετά από μία μακρά πορεία στον αεροπορικό χώρο σαν κυβερνήτης αεροσκαφών, η απόφαση να κλείσω την καριέρα μου στον τόπο μου, ήταν απόλυτα συνειδητή.

Απευθύνω λοιπόν σήμερα με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων μου, χαιρετισμό προς τους κατοίκους του νησιού μας και τους απανταχού Κυθηρίους και δηλώνω ότι μέλημά μου θα είναι η περαιτέρω βελτίωση του αεροδρομίου κοσμήματος του νησιού μας, παραλαμβάνοντας το από τον απερχόμενο Αερολιμενάρχη κ. Σταύρο Παϊζάνο, τον οποίο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που επέδειξε κατά το διάστημα της θητείας του, καθώς και για την εν γένει προσφορά του στο νησί μας.

 Αντώνιος Α. Παπαδόπουλος

Αν.  Α ε ρ ο λ ι μ ε ν ά ρ χ η ς

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

19 − 6 =