Ορκίστηκε ενώπιον του Δημάρχου κ. Ευστρατίου Χαρχαλάκη και ανέλαβε υπηρεσία αυθημερόν, την Παρασκευή 30/10/2020 ο νέος μόνιμος υδραυλικός του Δήμου κ. Κωνσταντίνος Σιάρμαλης, επιτυχών του διαγωνισμού ΑΣΕΠ του 2009. Σύμφωνα με το Δήμο Κυθήρων, από τον ίδιο διαγωνισμό εκκρεμεί ακόμα η πρόσληψη ενός μόνιμου οδηγού, που θα έχει ολοκληρωθεί εντός των επομένων εβδομάδων.

Παράλληλα, αναμένεται και η πρόσληψη ενός ΠΕ Χημικού Μηχανικού, από το διαγωνισμό 10Κ/2018 του ΑΣΕΠ.

Επιπροσθέτως ο Δήμος Κυθήρων αναφέρει σε ενημέρωση προς τα ΜΜΕ ότι με την αριθμ. 42/30.9.2020 Πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου, εγκρίθηκε ο προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού έτους 2021, δυνάμει του αρ.51 του ν.4622/2019. Για το Δήμο Κυθήρων εγκρίθηκε η κάλυψη 2 κενών θέσεων τακτικού προσωπικού ως εξής:

  1. ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών
  2. ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών

Τέλος η διοίκηση του Δήμου υποστηρίζει ότι υλοποιεί στο ακέραιο την δέσμευσή της για την ανανέωση του μόνιμου προσωπικού του Δήμου (που τα τελευταία χρόνια έχει μειωθεί δραματικά) σε κρίσιμους τομείς, όπως στις Τεχνικές Υπηρεσίες και στην καθημερινότητα. Με τις προσλήψεις αυτές στελεχώνεται ο Δήμος με το απαραίτητο μόνιμο προσωπικό και θα μπορεί να επιτελέσει καλύτερα το ρόλο του και να εξυπηρετήσει αποτελεσματικότερα τους δημότες.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

3 + thirteen =