Το online dating έχει εισβάλει στις ζωές μας και έχει αλλάξει τις διαπροσωπικές σχέσεις. Η πληθώρα γνωριμιών μέσα από πλατφόρμες δικτύωσης έχει επιφέρει συμπεριφορές που καταγράφονται για πρώτη φορά και κωδικοποιούνται μέσα από συγκεκριμένη ορολογία.

Στο σημερινό βίντεο, η ψυχολόγος Τάνια Μπαταλαμά αναλύει τρεις από αυτές τις συμπεριφορικές τάσεις, οι οποίες, ναι μεν δεν συνιστούν καινοτομία, καθιστούν όμως τις σχέσεις στην σύγχρονη εποχή ασαφείς λόγω του τρόπου που εκδηλώνονται διαδικτυακά και χαρακτηρίζονται από την έλλεψη ενσυναίσθησης που παρατηρείται στα μοτίβα αποξένωσης και εγωισμού που κυριαρχούν στις μέρες μας.

Η Τάνια Μπαταλαμά είναι ψυχολόγος, με ειδίκευση στην σεξολογία και την συμβουλευτική σχέσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο YouTube στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

6 + 18 =