Πραγματοποιήθηκε στις 12, 13 και 14 Μαΐου 2023 στο πανέμορφο Λουτράκι το Πανελλήνιο Κύπελλο Kickboxing όλων των κατηγοριών.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 99 σύλλογοι από όλη την Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα με 817 συμμετοχές. Στις ως άνω συμμετοχές προσθέτοντας και τις 248 των αθλητών 8-10 ετών και τους 35 συλλόγους των επίσημων κλάδων άθλησης με τις 388 συμμετοχές τους, γίνεται εύκολα αντιληπτό ο όγκος, το επίπεδο και η σημαντικότητα του συγκεκριμένου πρωταθλήματος.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων κύριος Γκιώνης Γεώργιος, οι αντιδήμαρχοι κύριος Αθανάσιος Παπαθανασίου και κύριος Αναστάσιος Σακελαρίου καθώς και  ο υπεύθυνος αθλητισμού κύριος Αργύρης Παναγιώτης.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι η πολύχρονη και εποικοδομητική συνεργασία του Δήμου Λουτρακίου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικμπόξινγκ, όπως ανάφερε και ο κ. Μαυρομμάτης Αντώνης ο οποίος είναι WAKO MARKETING CHAIRMAN της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κικμπόξινγκ και εκπρόσωπος της WAKO και της WAKO PRO για την Ελλάδα, είναι η αιτία που στο Λουτράκι έχουν φιλοξενηθεί πολλές και σημαντικές διοργανώσεις Κικμπόξινγκ (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα – Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα – Πανελλήνιο Πρωτάθλημα) με εξαιρετική επιτυχία.

 

 

 

blank

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

3 × one =