fotia-samos
Φωτογραφία Αρχείου

Νέα φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας (17/07) στο Πάνακτο Βοιωτίας του δήμου Δερβενοχωρίων.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, στο σημείο επιχειρούν 10 οχήματα με 33 πυροσβέστες, 2 ομάδες πεζοπόρων, καθώς και 1 ελικόπτερο με 2 αεροσκάφη.

Την ίδια ώρα, δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις από την φωτιά στον Νέο Κουβαρά, καθώς μέσα σε λίγη ώρα οι φλόγες ενισχυμένες από τους ισχυρούς ανέμους πλέον όχι μόνο έχει ξεφύγει σε έκταση (άνω των 4 χλμ.), αλλά δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν και μέσω των πρώτων φωτογραφιών και βίντεο όσα ανέφερε ο δήμαρχος Σαρωνικού, Χρήστος Γκίνης, ότι κάηκαν τα πρώτα σπίτια. Το CNN Greece επικοινώνησε με την Πυροσβεστική και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία 20 είναι τα ενεργά μέτωπα για τα οποία έχει δεχτεί κλήσεις η Πυροσβεστική.

Έκτακτη διυπουργική σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία για τις πυρκαγιές

Στο μεταξύ, έκτακτη διυπουργική σύσκεψη για τις φωτιές σε Κουβαρά, Λουτράκι και Βοιωτία θα πραγματοποιήσει η Πολιτική Προστασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν εκτός από την Πολιτική Προστασία, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το Υπουργείο Υγείας για τον συντονισμό των μονάδων υγείας και του ΕΚΑΒ, η Περιφέρεια Αττικής και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

14 − 9 =