erga-ydrefsis

Με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, ο Δήμος Κυθήρων επιχορηγείται μέσω του ΠΔΕ με το ποσόν των 188.400€ για την εκτέλεση 2 σημαντικών έργων ύδρευσης: α) αξιοποίηση και εκμετάλλευση νέας γεώτρησης στη θέση “Αγριοσυκία Αγ. Πελαγίας” και β) αντικατάσταση παλαιού αγωγού μήκους 1550μ. από την δεξαμενή των Λιναροβροχίων στη δεξαμενή της Βίγλας. Τα έργα αυτά εντάσσονται στον ευρύτερο επιχειρησιακό σχεδιασμό του Δήμου Κυθήρων για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας με την ωρίμανση και χρηματοδότηση στοχευμένων έργων και παρεμβάσεων σε περιοχές που αντιμετωπίζουν χρόνια προβλήματα υδροδότησης.

Πλέον, το Υπουργείο Ναυτιλίας μέσω του ΠΔΕ, έχει χρηματοδοτήσει έργα συνολικού ύψους 450.000€ για το Δήμο μας, εκ των οποίων οι 150.000€ αφορούν την επισκευή και αναβάθμιση του αλιευτικού καταφυγίου στο Διακόφτι.

Ο Δήμος Κυθήρων και ο Δήμαρχος προσωπικά ευχαριστούν θερμά την ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας, τον Υπουργό κ. Ι. Πλακιωτάκη, τον Υφυπουργό κ. Κ. Κατσαφάδο και τους Γενικούς Γραμματείς κ. Ευ. Κυριαζόπουλο και κ. Μ. Κουτουλάκη, για την άμεση ανταπόκρισή τους στα αιτήματα που υποβάλαμε, αρχής γενομένης από την χρηματοδότηση για την μονάδα αφαλάτωσης στα Αντικύθηρα που λειτούργησε καθ΄ όλο το καλοκαίρι λύνοντας το τεράστιο πρόβλημα λειψυδρίας στο μικρό νησί.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

six + sixteen =