ΝΔ: Αυτή είναι η «γαλάζια» βουλεύτρια που έκανε συμβάσεις με το Δημόσιο

Πάνω από 100.000 ευρώ είναι οι συμβάσεις που έκανε με το Δημόσιο η «γαλάζια» βουλεύτρια

Η Άννα Ευθυμίου φαίνεται να είναι η βουλεύτρια της ΝΔ που έκανε «χρυσές» δουλειές με το Δημόσιο, κόντρα στη βουλευτική της ιδιότητα.

Όλα ξεκινήσαν, όταν τα «Νέα» με παραπολιτικό τους, έγραψαν για μία γυναίκα βουλεύτρια της ΝΔ μεγάλης περιφέρειας στη Βόρεια Ελλάδα που έχει συμβάσεις με το Δημόσιο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook, στην οποία επισυνάπτει και τα σχετικά έγγραφα, η βουλεύτρια αυτή είναι η Άννα Ευθυμίου.

«Η βουλευτής Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου παραβίαζε (αν και δικηγόρος) κι ΑΥΤΗ το Σύνταγμα, παρέχοντας νομικές υπηρεσίες σε σταθερή βάση προς τον ΕΦΚΑ. Συνολικό ποσό είσπραξης: 106.672€», γράφει ο κ. Πολάκης.

Σημειώνεται ότι υπάρχει ασυμβίβαστο μεταξύ των βουλευτών και του Δημοσίου, με αποτέλεσμα οι αιρετοί να μην μπορούν να συνεργάζονται με κρατικούς φορείς. Κάτι που, όπως δείχνουν τα έγγραφα που ανάρτησε ο κ. Πολάκης, η Άννα Ευθυμίου δεν τήρησε.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Θετικά είναι τα πρώτα στοιχεία για την τουριστική χρονιά φέτος στην Κρήτη

Θετική εικόνα για την πορεία της φετινής τουριστικής περιόδου...

Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη “Γαλάζια Πατρίδα”

Η αναβολή της ψήφισης του νομοσχεδίου για τη «Γαλάζια...

Θέμα παράτασης για το αποχετευτικό στη Δημοτική Επιτροπή Κυθήρων

Σε συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Κυθήρων παραπέμπονται...

Γ.Ν. – Κ.Υ. Κυθήρων: Οι τελευταίες ανακοινώσεις και δραστηριότητες της Διοίκησης

Σειρά ανακοινώσεων εξέδωσε η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου -...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img