nikos-magoulas

Με δήλωση που απέστειλε στα μέσα ενημέρωσης ο κ. Νίκος Μαγουλάς αναφέρεται στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει ως επικεφαλής της παράταξης “Πρώτα ο Άνθρωπος” και δεσμεύεται για μια πορεία με αίσθημα δικαίου και βαθιά προσήλωση στις δημοκρατικές αρχές. Διαβάστε τη δήλωση:

Κύθηρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021,

Είναι μεγάλη τιμή για εμένα, η ομόφωνη απόφαση, κατόπιν ψηφοφορίας, των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων της παράταξής μας, για να ηγηθώ του συνδυασμού μας.

Με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης, αναλαμβάνω την θέση του επικεφαλής του συνδυασμού μας, τουλάχιστον για τα επόμενα δυο χρόνια.

Στόχος μου είναι να ηγηθώ της παράταξής μας, με αίσθημα δικαίου και βαθιά προσήλωση στις δημοκρατικές αρχές.

Πιστός στο όραμα του απελθόντα αρχηγού μας, κυρίου Δημήτριου Παναγόπουλου, και πάντα με γνώμονα τον άνθρωπο, τον κάτοικο αλλά και τον επισκέπτη αυτού του τόπου, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για ένα καλύτερο μέλλον.

Είμαι ανοιχτός σε συνεργασίες και προτάσεις για το καλό των νησιών μας. Θα υποστηρίξω κάθε υγιή πρόταση. Θα προσπαθήσω η παράταξη «Πρώτα ο Άνθρωπος» να αποτελέσει τον φιλελεύθερο πόλο που θα συνεισφέρει στον δημόσιο διάλογο με θετικό πρόσημο και με μοναδικό στόχο την πρόοδο αυτού του τόπου.

Ευχαριστώ τον κύριο Δημήτρη Παναγόπουλο, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε από την πρώτη στιγμή. Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου, εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους, που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εμπιστευτήκαν να ηγηθώ της παράταξής μας. Ευχαριστώ όλους όσους πιστεύουν σε εμένα και έχω να τους υποσχεθώ μόνο ένα πράγμα. Θα εργαστώ σκληρά για να μην απογοητεύσω τις προσδοκίες σας.

Νικόλαος Μαγουλάς

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

15 − 14 =