Υπάρχει το ένα και μοναδικό άτομο; Και αν ναι, μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση ζωής; Οι ιστορίες ζωής, είναι απαραίτητα οι ίδιες με τις ιστορίες αγάπης;

Όλη η πολυπλοκότητα των σχέσεων ανάμεσα στα δύο φύλα, ή σε ανθρώπους που επιθυμούν μέσω του φλερτ να προχωρήσουν σε μια πιο βαθιά επαφή, αφορά τελικά το πώς αντιμετωπίζουμε τον ίδιο μας τον εαυτό και τα στερεότυπα στα οποία είναι προσκολλημένος.

Στο σημερινό βίντεο, η ψυχολόγος Τάνια Μπαταλαμά, επιχειρεί να αποδομήσει το θέσφατο της μίας και μόνο διαδρομής στην οποία μένει αγκιστρωμένος ο τρόπος σκέψης μας. Με αποτέλεσμα, συχνά να χάνουμε τα οφέλη από παράπλευρες πορείες που ενίοτε συμβάλλουν στην γενικότερη ψυχοπνευματική υγεία και ισορροπία μας. 

Η Τάνια Μπαταλαμά είναι ψυχολόγος, με ειδίκευση στην σεξολογία και την συμβουλευτική σχέσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο YouTube στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

19 − 1 =