apopeires-exapatisis

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι απόπειρες εξαπάτησης ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων στα Κύθηρα μέσω τηλεφωνικών οχλήσεων. Στο φαινόμενο παρατηρήθηκε έξαρση την Δευτέρα, 23 Μαΐου, με βροχή καταγγελιών από τους επαγγελματίες του κλάδου, που είχε ως αποτέλεσμα το Α.Τ. Ποταμού να εκδόσει έκτακτη ανακοίνωση για το θέμα. Σε αυτήν, γίνεται λόγος για ένα νέο “προφίλ” επίδοξου εξαπατητή που δραστηριοποιείται εσχάτως στο νησί και ο οποίος εμφανίζεται ως αστυνομικός. Δίνεται, μάλιστα, τόσο το όνομα το οποίο χρησιμοποιεί όσο και ο αριθμός από τον οποίο καλεί.

Ακολουθεί η ανακοίνωση, όπως δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα adellinfm.

«Ένα ακόμη περιστατικό εξαπάτησης στα Κύθηρα.

Αυτή τη φορά ο απατεώνας εμφανίζεται ως αστυνομικός με το όνομα Αβραμόπουλος Φώτης και με αριθμό τηλεφώνου 6944119957. Ο συγκεκριμένος “κύριος” που ουδεμία σχέση έχει με αστυνομικό, ενδιαφέρεται για κράτηση δωματίων.

Παρακαλούνται οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των ενοικιαζόμενων δωματίων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην κάνουν το λάθος και δώσουν κανένα στοιχείο αν τους ζητηθεί.»

Το φαινόμενο, βέβαια, δεν περιορίζεται στα Κύθηρα αλλά απότελεί μέρος ενός ευρύτερου κυκλώματος που δραστηριοποιείται στο σύνολο της επικράτειας και οδήγησε το πρωί της Δευτέρας την Ελληνική Αστυνομία στο να εκδόσει ανακοίνωση, στην οποία εφιστά την προσοχή των επαγγελματιών του κλάδου. Να θυμίσουμε, τέλος, πως οι επίδοξοι εξαπατητές προσπάθησαν να εμπλέξουν και το όνομα του δημάρχου στην παράνομη δραστηριότητά τους, αναφέροντας στα υποψήφια θύματά τους ότι καλούν εκ μέρους του για κράτηση δωματίου.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

2 × 5 =