konstantinos-mixalos

Το ΚΚΕ εκφράζει τη θλίψη του για τον απροσδόκητο θάνατο του Κ. Μίχαλου

Το ΚΚΕ «εκφράζει τη θλίψη του για τον απροσδόκητο θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου, προέδρου του ΕΒΕΑ. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του» αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος.

ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ: Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος αγωνιούσε, όπως χιλιάδες συμπολίτες μας, για τους κόπους μίας ζωής που απειλούνται να γίνουν στάχτη

«Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος αγωνιούσε, όπως χιλιάδες συμπολίτες μας, για τους κόπους μίας ζωής που απειλούνται να γίνουν στάχτη», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Σε όλη την πορεία του ο Κωνσταντίνος Μίχαλος συνέδεσε το όνομά του με τον επιμελητηριακό θεσμό και το ελληνικό επιχειρείν. Από το 2011 πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και από το 2012 επικεφαλής και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, συνέβαλε τα μέγιστα στην επιβίωση και την εξωστρέφεια της ελληνικής επιχειρηματικότητας στα δύσκολα χρόνια της κρίσης», σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση και εκφράζει «βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένεια, τα παιδιά και τους οικείους του».

Γιάνης Βαρουφάκης για τον θάνατο του Κ.Μίχαλου: Δυσκολεύομαι να το πιστέψω

«Με θλίψη και αποτροπιασμό έμαθα για τον θάνατο του συμμαθητή, συμφοιτητή και φίλου Κωνσταντίνου Μίχαλου. Δυσκολεύομαι να το πιστέψω», δήλωσε ο Γραμματέας του ΜέΡΑ 25 Γιάνης Βαρουφάκης για το θάνατο του Κωσντανντίνου Μίχαλου.

Συλλυπητήρια Π. Χρηστίδη για την απώλεια του Κ. Μίχαλου

Τη βαθιά θλίψη του Κινήματος Αλλαγής για τον θάνατο του προέδρου του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνου Μίχαλου, εκφράζει ο εκπρόσωπος Τύπου, Παύλος Χρηστίδης.

«Έφυγε από την ζωή ένας συνεπής εκπρόσωπος του κόσμου των επιχειρήσεων και του επιμελητηριακού θεσμού», σημειώνει και εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του Κ. Μίχαλου.

Ρένα Δούρου: Για τον Κωνσταντίνο

Σε ένα πολιτικό τοπίο όπου κυριαρχούν οι κομματικές λογικές και οι αποκλεισμοί,
σε ένα πολιτικό τοπίο με “εχθρούς” και “φίλους”, με κακίες και μικρότητες,
ήσουν εσύ που μας απέδειξες ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν και γίνονται διαφορετικά, πέρα από κομματικές ταμπέλες, ήσουν εσύ που μας έδινες μαθήματα ήθους, ήσουν εσύ που μου έδειξες ότι η ευγένεια μπορεί να συνυπάρξει με τη διαφορετική πολιτική άποψη,
ήσουν εσύ που με έκανες να ελπίζω ξανά στην αξιοπρέπεια, να πιστεύω ότι δεν είναι χαμένη υπόθεση στον βωμό της μικροπολιτικής.
Μας στάθηκες στα εύκολα και κυρίως στα δύσκολα.
Με γνώση και με χιούμορ.
Μόνο σήμερα αποφάσισες να μας αιφνιδιάσεις,να μας αφήσεις για πρώτη και τελευταία φορά, χωρίς το γέλιο, χωρίς τη συμβουλή σου.
Κάνοντας την μεγάλη καταστροφή ακόμη πιο αβάσταχτη.
Η σκέψη στην Αθηνά, τα παιδιά, τους αγαπημένους σου “συμμάχους” .

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

5 × three =