Τις σκέψεις του γύρω από το ιδιαίτερα φιλόδοξο εγχείρημα της λειτουργίας τμήματος kick boxing στα Κύθηρα, του οποίου ηγείται, μοιράστηκε ο Μιχάλης Λόης στην κάμερα του Kythera.News.

Μεθοδικός, ενθουσιώδης, λάτρης της πειθαρχίας και της σκληρής δουλειάς, ο Μιχάλης μεταλαμπαδεύει τα τελευταία χρόνια στα Τσιριγωτάκια τις βασικές αρχές ενός αθλήματος το οποίο διέπεται από διακριτούς κανόνες, προωθεί την ευγενή άμιλλα και καλλιεργεί την στοχοπροσήλωση.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Αντωνάκη, μιλάει για το όραμα των ανθρώπων που δημιούργησαν το τμήμα αλλά και τον πολυχώρο Kamares Multivenue που το στεγάζει και εξηγεί γιατί είναι απόλυτα ασφαλές για ένα παιδί να ασχοληθεί με ένα άθλημα που χαρακτηρίζει ως «ευγενές» και το οποίο φιγουράρει πλέον στο ολυμπιακό καλεντάρι.

Το Kythera.News ευχαριστεί τον κόουτς και τον πολυχώρο Kamares Multivenue για την φιλοξενία και εύχεται σε όλα τα παιδιά που επιλέγουν το άθλημα του kick boxing, να εκπληρώσουν τα όνειρα και τους στόχους που θέτουν μέσω αυτού.

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8 + two =