menoume-edo

Θερμά συγχαρητήρια απευθύνουν στον Δήμαρχο Ευστράτιο Χαρχαλάκη οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Διδυμιώτης, Μάνος Τριφύλλης, Χρυσούλα Φατσέα της παράταξης «Μένουμε Εδώ». Σε αυτό το εν είδει ειρωνείας μήνυμα η ελάσσων αντιπολίτευση κατηγορεί τον Δήμαρχο για την δαπάνη €1500 που σύμφωνα με όσα αναφέρει αφορά σε οικογενειακό περιβάλλον υπαλλήλων του Δήμου Κυθήρων. Διαβάστε όμως παρακάτω το δελτίο στο οποίο η παράταξη αποφεύγει να αναφερθεί πιο συγκεκριμένα στην ανάθεση, ενώ επιτίθεται σκληρά στον Δήμαρχο:

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Θέλουμε να εκφράσουμε την χαρά μας για την απόφαση του κ. Δημάρχου να δαπανήσει μόλις 1500 ευρώ από το κεφάλαιο του Δήμου (τα χρήματα των δημοτών δηλαδή) για ηχητική και φωτιστική κάλυψη της εκδήλωσης στις 29 Απριλίου.

Η επιλογή της μετάκλησης μουσικών από την πρωτεύουσα  αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξη των ντόπιων σχημάτων και των ανθρώπων που βγάζουν τον χειμώνα στα Κύθηρα.

Η επιλογή της απευθείας ανάθεσης της δουλειάς, για  άλλη μια φορά, στο οικογενειακό περιβάλλον υπαλλήλων του Δήμου και λοιπών παρατρεχάμενων υπογραμμίζει την προσήλωση στην υποστήριξη όλων των δημοτών ισότιμα από τον κ. Χαρχαλάκη.

Ελπίζουμε σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου να πολλαπλασιαστούν οι απευθείας αναθέσεις οι οποίες θα εξασφαλίσουν στην παράταξη του κ. Δημάρχου ένα τεράστιο εκλογικό ποσοστό ώστε να συνεχίσει το έργο του (που μιλάει!) και την επόμενη πενταετία.

Καλή επιτυχία !

«Κύθηρα, Αντικύθηρα-Μένουμε Εδώ»

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι:
-Διδυμιώτης Γιώργος
-Τριφύλλης Μάνος
-Φατσέα Χρυσούλα

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

3 + 2 =