Δήμος Κυθήρων

Η δημοτική παράταξη «Μένουμε Εδώ» εξέδωσε δελτίο Τύπου με σκληρή κριτική στο πρόσωπο του Δημάρχου κατηγορώντας τον ότι με ευθύνη του συνεχίζονται οι απευθείας αναθέσεις σε φίλους, αποκρύπτονται στοιχεία για διακοπές έργων λόγω έλλειψης αδειοδοτήσεων, παραγκωνίζονται συλλογικότητες και φορείς για τακτοποίηση ημετέρων.

Ακολουθεί το δελτίο:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   05/11/2022

“Κύθηρα-Αντικύθηρα ένουμε εδώ”

Η απαξίωση των συνεδριάσεων του Δημοτικού συμβουλίου συνεχίστηκε και την Δευτέρα 31/10/2022.

Η δημοτική πλειοψηφία μολονότι αναγκάστηκε να σταματήσει τις τηλεοπτικές προσκλήσεις ακολουθεί την ασφαλή για αυτήν οδό της τυπικής ανα μήνα σύγκλισης του ΔΣ  με επουσιώδη ζητήματα.

Ο  κ. Δήμαρχος βρίσκεται πάντα σε μεταξύ Αθηνών και Αντικυθήρων για να αποφύγει τη βάσανο της προσωπικής παρουσίας και τον έλεγχο απο την αντιπολίτευση.

Σε συνέχεια δημοσιεύει ανελλιπώς τις δικές του αλήθειες συσκοτίζοντας τα πραγματικά γεγονότα και παραλείποντας ότι τον ενοχλεί.

Γνωρίζει καλά ότι όποιος παρακολουθεί τις συνεδριάσεις σχηματίζει αρνητική γνώμη για την παράταξη του και κατά συνέπεια σταμάτησε την βιντεοσκόπηση από τα μέσα των Κυθήρων  ώστε να συγκαλύπτει την πραγματικότητα.

Οι παρεμβάσεις της αντιπολίτευσης περιορίζονται εντέχνως δραστικά σε ένα ημίωρο ερωτήσεων ανά μήνα και στη συνέχεια απαξιώνονται με κάθε δυνατό τρόπο και την στήριξη ”ανωνύμων”  σχολιαστών.

Η παράταξή μας έθεσε ζητήματα που αφορούσαν τις εξελίξεις στην δημιουργία ενεργειακής κοινότητας, την διαδικασία ανακήρυξης του Σηματωρείου σε νεότερο μνημείο, την αντικατάσταση του Aqua Jewel, την  καθυστέρηση της ζωντανής διαβούλευσης για την ανάπλαση Ποταμού, τον απολογισμό δράσης της Επιτροπής Εγχωρίου περιουσίας, την επιστολή των κατοίκων του Αυλαίμονα για την έναρξη εργασιών ανάπλασης, την αναπλήρωση παιδιάτρου στο νοσοκομείο και της έλλειψης λεωφορείου για μαθητές Δημοτικού.

Εκθέσαμε την άποψη μας για τις πρωτόγνωρες διαδικασίες ταχείας  βράβευσης υπηρεσιών και ατόμων από το ΥΕΝ για την διάσωση των προσφύγων στα πλαίσια της κυβερνητικής προεκλογικής εκστρατείας….

Ζητήσαμε την στέγαση του συλλόγου Αγίας Πελαγίας αντί για ανάπτυξη ιδιωτικής οχλούσας δραστηριότητας σε δημοτικό ακίνητο.

Παρά τις παρεμβάσεις συνολικά της αντιπολίτευσης η αλήθεια αποκρύπτεται.

Η αλήθεια που αποκρύπτεται είναι ότι συστηματικά και αδιαλείπτως συνεχίζονται οι απευθείας αναθέσεις σε φίλους, αποκρύπτονται στοιχεία για διακοπές έργων λόγω έλλειψης αδειοδοτήσεων, παραγκωνίζονται συλλογικότητες και φορείς για τακτοποίηση ημετέρων.

Ο κ. Δήμαρχος και η δημοτική πλειοψηφία πρέπει να αντιληφθεί ότι συναίνεση σε αυτές τις επιλογές δεν θα έχει.

Το επιχείρημα  «ψηφίσατε όλοι τον προυπολογισμό» και εγώ (ο Δήμαρχος) τον υλοποιώ  (όπως και με όποιον μου αρέσει) έλαβε τέλος .

 

Διδυμιώτης Γιώργος

Τριφύλλης Μάνος

Φατσέα Χρυσούλα

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

3 − one =