potamos-pazari-adeies

Την απόφασή της να μην συμμετάσχει στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κυθήρων, προγραμματισμένη για το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης, 21/04, γνωστοποίησε η δημοτική παράταξη «Κύθηρα Αντικύθηρα Μένουμε Εδώ». Οι λόγοι που επικαλείται η παράταξη για αυτή της την απόφαση, έχουν να κάνουν με τον τρόπο διεξαγωγής της συνεδρίασης, ο οποίος, επιλέχθηκε, για άλλη μια φορά, να είναι μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Στην σχετική ανακοίνωση, η οποία συνοδεύεται από πρόσφατη φωτογραφία από την δια ζώσης σύσκεψη στο Δημαρχείο ανάμεσα στον δήμαρχο, Ευστράτιο Χαρχαλάκη και αγροτικούς παραγωγούς, με θέμα τις άδειες συμμετοχής στο Παζάρι του Ποταμού, στηλιτεύεται η «υποκρισία της δημοτικής αρχής», την οποία, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, «δεν αφορά η επιστροφή στην κανονικότητα». Εξακοντίζει, δε, τα βέλη της και κατά του δημάρχου προσωπικά, στον οποίο χρεώνει το ότι «στηρίζει με πάθος την απρόσκοπτη κυβερνησιμότητα… με βάση τις οδηγίες του υπουργού Εσωτερικών».

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση του δημοτικού συνδυασμού.

Αποχή απο την μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συνεδρίαση
Οικονομικής επιτροπής της 21/4/2022

Αυτό που βλέπετε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής. Είναι η υποκρισία της δημοτικής αρχής . Οι συνεδριάσεις στο Δημαρχείο επιτρέπονται για όλους εκτός απο τα εκλεγμένα όργανα διοίκησης.

Στη σημερινή “συνεδρίαση” της οικονομικής επιτροπής, αναθέσεις μόλις 2.000.000 ευρώ μεσω e-mail !! Η επιστροφή στην κανονικότητα αφορά όλους εκτός απο αυτούς που ελέγχουν την δημοτική πλειοψηφία. Όλα αυτά, φυσικά, με βάση τις οδηγίες του υπουργού Εσωτερικών για την απρόσκοπτη κυβερνησιμότητα που στηρίζει με πάθος ο Δήμαρχός μας…

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ !!

Δημήτρης Κοντολέων, Γιώργος Διδυμιώτης, Μάνος Τριφύλλης
“Κύθηρα Αντικύθηρα – Μένουμε Εδώ”

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

1 + eight =