fourthiotis-menios

Σε σύλληψη μετετράπη η προσαγωγή του Μένιου Φουρθιώτη, ο οποίος εντός της ημέρας θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, μαζί με τους δύο ποινικούς. Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται μετά την εύρεση ενός σακιδίου στο σημείο της επίθεσης σε βάρος αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη Νέα Ερυθραία.

Τα ξημερώματα της 16ης Απριλίου 2021 ένοπλος πέταξε ένα σακίδιο κάτω και έβγαλε ένα Καλάσνικοφ με το οποίο πυροβόλησε τους αστυνομικούς. Στην προσπάθειά του να διαφύγει μαζί με το συνεργό του, εγκατέλειψε στο σημείο το σακίδιο. Πάνω σε αυτό οι αστυνομικοί βρήκαν γενετικό υλικό του ενόπλου. Το DNA φέρεται να ταυτοποιείται με άτομο που μετείχε σε κυκλώματα εκβιαστών – μπράβων στον Πειραιά προ διετίας.

Η Αστυνομία πραγματοποίησε χθες Μ. Τρίτη έρευνα στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη στον Διόνυσο με εντολή εισαγγελέα, στο πλαίσιο ερευνών για τους πυροβολισμούς με Καλάσνικοφ, σε βάρος του σπιτιού του παρουσιαστή.

Επίσης, από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη στον Διόνυσο κατασχέθηκε ηλεκτρονικός εξοπλισμός που θα μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να βρεθούν στοιχεία. Υπενθυμίζεται ότι τον παρουσιαστή είχε καταγγείλει ο δημοσιογράφος, Κώστας Βαξεβάνης, λέγοντας ότι δέχθηκε απειλές για τη ζωή του.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

fourteen + 18 =