Μαγουλάς: «Συκοφάντης και Διαστρεβλωτής ο Χαρχαλάκης»

Εκτός των άλλων κατηγορεί το δήμαρχο για «one man show» γράφοντας ότι ψηφίζει και αποφασίζει μόνος του, χωρίς να επιρέπει στους προσκείμενους σε αυτόν να εκφέρουν λόγο για τα επίμαχα θέματα.

Με δήλωσή του σήμερα ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Μαγουλάς απαντά στον δήμαρχο κ. Ευστράτιο Χαρχαλάκη όσον αφορά τις κατηγορίες που δέχθηκε χθες Παρασκευή βράδυ μέσω του επίσημου ιστότοπου του Δήμου Κυθήρων.

Δήλωση Νικόλαου Μαγουλά στις 6 Φεβρουάριου 2021

Για μια ακόμα φορά ο Δήμαρχος Κυθήρων επιχειρεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη διαστρεβλώνοντας τα λόγια ενός εκλεγμένου εκπροσώπου αυτού του τόπου. Σαν «αυστηρός αξιωματικός» επιπλήττει και επιχειρεί να τιμωρήσει όποιον τολμήσει να έχει διαφορετική άποψη από την δική του. Θλίβομαι πραγματικά για την μεθοδευμένη συκοφαντική δυσφήμιση που υφίσταμαι όπου έχει ως στόχο την προσβολή της προσωπικότητάς μου.

Επί των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ γεγονότων.

Πρώτο θέμα της οικονομικής επιτροπής (προ ημερησίας) ήταν η «Συμμετοχή του Δήμου Κυθήρων στην Β’ Πρόσκληση από το Πράσινο Ταμείο για την υποβολή προτάσεων στον Άξονα Προτεραιότητας 1 του Χρηματοδοτικού Προγράμματος “Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου” 2020». Το μέτρο για το ύψος της χρηματοδότησης είχε ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, και αναφερόταν στο σύνολο του Δήμου Κυθήρων. Με αυτά τα κριτήρια ο Δήμος Κυθήρων δικαιούτο 163.232,80 ευρώ. Η άποψη που εξέφρασα ήταν ότι η κατανομή αυτών των χρημάτων θα έπρεπε να είναι ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ του πληθυσμού του κάθε νησιού. Επειδή τα γραπτά μένουν, επισυνάπτω ακριβώς την σχετική απόφαση όπως αναρτήθηκε στην Διαύγεια.

Το θέμα ουδέποτε τέθηκε σε ψηφοφορία και παίρνοντας τον λόγο ο κύριος Χαρχαλάκης είπε αυτολεξεί «εκφράζοντας την παράταξή μου ψηφίζουμε όλοι ναι». Αντέδρασα καθώς τέτοιες πρακτικές είναι εκτός των δημοκρατικών μου αρχών και ζήτησα από τους εκλεγμένους να μιλήσουν, κάτι που δεν τους επέτρεψε ο κύριος Δήμαρχος.

Οι Αντικυθήριοι είναι ντόμπροι και τίμιοι άνθρωποι. Ο σκληρός τόπος έχει πλάσει τους χαρακτήρες τους και δεν δέχονται την αδικία. Το γνωρίζω πολύ καλά διότι ένας από τους καλύτερούς μου φίλους υπήρξε ο αείμνηστος Πέτρος Γαλανάκης. Είμαι βέβαιος ότι οι Αντικυθηριοι γνωρίζουν ποιοι είναι οι πραγματικοί φίλοι και υποστηριχτές τους και μπορούν να κρίνουν.

Για τον κύριο Χαρχαλάκη δεν υπάρχει άλλος δρόμος πέρα από την δική του ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ  μετά και από την συκοφαντική δυσφήμηση προς το πρόσωπό μου, με την οποία επιχείρησε να παρασύρει έναν ολόκληρο τόπο. Βεβαίως επιφυλάσσομαι πάντως νομίμου δικαιώματος μου. 

Μαγουλάς Νικόλαος
Αρχιτέκτων Μηχανικός ΕΜΠ
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κυθήρων

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Ενημέρωση για την Παροχή Πρώτων Βοηθειών στην Κυθηραϊκή Αδελφότητα

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στην Κυθηραϊκή Αδελφότητα ενημερωτική...

Kythera Summer Edition 2026

Κυκλοφορεί η καλοκαιρινή, ελληνοαγγλική έκδοση της ανεξάρτητης πολιτιστικής εφημερίδας...

40ήμερο Μνημόσυνο Σταυρούλας Μπαμπούνη

Τελείται το Σάββατο 13 Ιουνίου 2026 και ώρα 09:30...

Ανασχηματισμός: Κώτσηρας, Μαρκόπουλος, Χατζηβασιλείου και Σούκουλη τα νέα πρόσωπα της κυβέρνησης

Ανακοινώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας οι αλλαγές στο κυβερνητικό...

Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας: Διάθεση τεμαχισμένης ξυλείας

Η Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων κάνει γνωστό...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img