Λονδίνο: Μεγάλη φωτιά κοντά στην στάση London Bridge

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σε σιδηροδρομική γέφυρα στο Σάουθγουορκ. Πυκνοί καπνοί έχουν υψωθεί στην ατμόσφαιρα ενώ στους δρόμους έχει επικρατήσει κυκλοφοριακό χάος.

Περίπου 70 πυροσβέστες επιχειρούν σήμερα Τετάρτη (17/08) προκειμένου να κατασβέσουν πυρκαγιά σε σιδηροδρομική γέφυρα στο Σάουθγουορκ, στο κεντρικό τμήμα του Λονδίνου, η οποία κατέστησε υποχρεωτική τη διακοπή δρομολογίων των τρένων στην περιοχή και την εκκένωση κάποιων κτιρίων, ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία του Λονδίνου.

Εικόνες που αναρτήθηκαν από την πυροσβεστική στο Twitter δείχνουν καπνό να βγαίνει από τον δρόμο που περνάει κάτω από την σιδηροδρομική γέφυρα, στον οποίο υπάρχουν κάποια οχήματα και έχει τυλιχθεί στις φλόγες. Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί Σάουθγουορκ και Λόντον Μπριτζ έκλεισαν.

“Υπάρχει πολύς καπνός από την πυρκαγιά και συνιστάται σε αυτούς που ζουν ή εργάζονται στην περιοχή να κρατήσουν κλειστά τα παράθυρα και τις πόρτες τους“, αναφέρει ο διοικητής σταθμού της πυροσβεστικής Γουέιν Τζόνσον σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Επιπτώσεις από την πυρκαγιά έχουν υποστεί και τα τρένα της γραμμής Jubilee του υπογείου του Λονδίνου, ενώ η πυροσβεστική υπηρεσία του Λονδίνου διευκρίνισε ότι ο καπνός που βγαίνει από αποβάθρα στον σταθμό του μετρό στη Γέφυρα του Λονδίνου προέρχεται από την πυρκαγιά στη σιδηροδρομική γέφυρα.

Το σιδηροδρομικό δίκτυο Rail Kent & Sussex ανακοίνωσε στο Twitter ότι η πυρκαγιά είχε εξαπλωθεί σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων όπου “κανά δύο ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν τυλιχθεί στις φλόγες”.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

00:00:24

Στον Ασπρόπυργο το κέρδος μετριέται με καμένη σάρκα

Αυτό που «οι αποδεκτοί δημοσιογράφοι» θα σπεύσουν να βαφτίσουν...

Τιμητική εκδήλωση για τη συνταξιοδότηση του χειρουργού Παρασκευά Τσεμινίδη

Μια ιδιαίτερα συγκινητική και σημαντική στιγμή για την τοπική...

Η ΕΕ ζητάει από την Meta να αλλάξει «εθιστικά» χαρακτηριστικά του Instagram και του Facebook

Οι Βρυξέλλες έδωσαν σήμερα εντολή στη γιγάντια αμερικανική εταιρεία...

Κ. Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση παρεμβαίνει έγκαιρα για τη μείωση των τιμών των καυσίμων

«Τις τελευταίες ημέρες, από τις αρχές Ιουλίου, υπάρχουν ανοδικές...

ΑΤ Ομονοίας: Ένοχοι οι δύο αστυνομικοί για τον ομαδικό βιασμό της 19χρονης

Την ενοχή των δύο κατηγορούμενων αστυνομικών για τον από...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img