Μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται λέει ο σοφός λαός. Κι ίσως το ίδιο να ισχύει και για τους παράδες… Ο λόγος για την εκμετάλλευση παραλιών και αιγιαλών. Πριν μερικά χρόνια η παραλία Λυκοδήμου ήταν οικονομικά εκμεταλλέυσιμη. Ίσχυε η νόμιμη παραχώρηση χρήσης της από την Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας και ο εκμεταλλευτής είχε υποχρέωση, σύμφωνα με την σύμβαση, να φροντίζει την καθαριότητα του χώρου.

Από τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοπρασιών φαίνεται ότι πλέον η παραλία Λυκοδήμου δεν συμφέρει εκμετάλλευσης, κι έτσι έχει μείνει ελεύθερη προσφέροντας μια εναλλακτική απόλαυση στους λουόμενους. Όλα καλά και φυσιολογικά μέχρι εδώ.

Δυστυχώς όμως, φαίνεται ότι τα τελευταία χρόνια κανένας φορέας δεν δείχνει τουλάχιστον ενδιαφέρον για την καθαριότητα της παραλίας. Αναγνώστης μας έστειλε φωτογραφίες από την κατάσταση που επικρατεί φέτος στην παραλία και μας εξέφρασε την λύπη του. Καλό θα ήταν να υπάρξει κάποια πρόνοια από τους αρμοδίους γιατί αυτές οι εικόνες δεν ταιριάζουν στο Τσιρίγο.

Ας ελπίσουμε σε γρήγορη αντιμετώπιση σήμερα και τακτική φροντίδα αύριο.

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

14 − ten =