Το περιστατικό συνέβη σήμερα περίπου στις 8 το απόγευμα στο σταθμό του Μεζούρλου στη Λάρισα. Το LarissaNet δημοσίευσε τις φωτογραφίες που δείχνουν τα δύο τρένα σταματημένα σε απόσταση μόλις μερικών δεκάδων μέτρων το ένα από το άλλο, αλλά στην ΙΔΙΑ γραμμή. Έκανε δε, λόγο για παραλίγο σύγκρουση.

Ωστόσο, σύμφωνα με άλλο τοπικό μέσο, το onlarissa.gr το οποίο επικοινώνησε με τον σταθμάρχη Γιώργο Ζήντρο αναφέρει πως επρόκειτο για «δύο τρένα έκαναν ελιγμούς για να “δέσουν” και να φύγουν για Θεσσαλονίκη. Ήταν δύο προαστιακοί που θα δένονταν για να φύγουν μαζί για τη Θεσσαλονίκη. Αυτό είθισται να γίνεται στη συγκεκριμένη περιοχή. Εννοείται πως δεν υπήρχαν επιβάτες μέσα…».

Καθησυχαστική παρέμβαση από Γενιδούνια

Για το θέμα παρενέβη αμέσως ο Κώστας Γενιδούνιας με ανάρτησή του όπου αναφέρει:

«Στην φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες 2 ώρες , βλέπουμε την διαδικασία ζεύξης 2 συρμών Desiro στην Λάρισα. Δεν υπάρχει ούτε ζήτημα σύγκρουσης , ούτε κάποιο πρόβλημα , είναι διαδικασία που 2 συρμοί ενώνονται και γίνονται ένας. Αντιλαμβάνομαι την ανησυχία όλων , ας διασταυρώνονται οι ειδήσεις πριν κυκλοφορήσουν. Καλό βράδυ σε όλους».

 

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

9 − six =