kythira-akinita

Χωρίς περεταίρω εξάπλωση στον πληθυσμό του νησιού φαίνεται ότι εξελίσσεται η πανδημία στα Κύθηρα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από τις υγειονομικές αρχές δεν έχουν καταγραφεί κρούσματα πέρα από το συγγενικό περιβάλλον και τις επαφές της συρροής κρουσμάτων η οποία καταγράφηκε τις τελευταίες ημέρες στο Γυμνάσιο Κυθήρων.

Η διακοπή των μαθημάτων από την Δευτέρα 20 έως την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου φαίνεται να  συνετέλεσε αποτελεσματικά στην μη διάδοση του ιού. Ωστόσο λαμβάνονται όλα τα μέτρα από τις τοπικές αρχές για την καλύτερη προστασία του πληθυσμού.

Θετικά εξελίσσεται η διαδικασία εμβολιασμού του πληθυσμού

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από τις τοπικές υγειονομικές αρχές θετική εικόνα παρουσιάζει και ο εμβολιασμός του τοπικού πληθυσμού καθώς μέχρι σήμερα, από την αρχή της πανδημίας, έχουν εμβολιαστεί πάνω από 3.000 πολίτες στο Γ.Ν – Κ.Υ Κυθήρων, ενώ περί τους 1900 έχουν εμβολιαστεί με την τρίτη δόση.

Όπως έχει γίνει γνωστό από τα υγειονομικά δεδομένα το τελευταίο διάστημα, το σύνολο των πολιτών θα πρέπει να τηρεί τα μέτρα προστασίας από τον κορονοιό.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

1 + 16 =