γεώτρηση

Συνεχίζονται τα προβλήματα υδροδότησης σε οικισμούς των Κυθήρων παρά το γεγονός ότι  οι υπηρεσίες και οι τεχνικοί του Δήμου τρέχουν να δώσουν λύσεις. Σήμερα ολοκληρώθηκαν  τρεις προγραμματισμένες γεωτρήσεις στην περιοχή του Καλάμου. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο από αυτές έχουν αποδώσει νερό και συνδέθηκαν με το δίκτυο ώστε να εξυπηρετήσουν τον οικισμό. Με δελτίο Τύπου ο Δήμος Κυθήρων ενημέρωσε αναλυτικά για την σημερινή κατάσταση, δίνοντας ελπίδες ότι η υδροδότηση θα επανέλθει σήμερα στις κοινότητες Φριλιγκιανίκων, Μητάτων και Αρωνιαδίκων. Διαβάστε αναλυτικά:

Ενημέρωση για τις εργασίες αποκατάστασης των βλαβών ύδρευσης

  1. Ενημερώνουμε τους κατοίκους του Καλάμου και των κοντινών του οικισμών ότι κατόπιν των επιτυχημένων γεωτρήσεων που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή, η υδροδότηση αποκαθίσταται σταδιακά και λύνεται το πρόβλημα επάρκειας νερού στην περιοχή.
  2. Ενημερώνουμε τους κατοίκους των κοινοτήτων Φριλιγκιανίκων, Μητάτων και Αρωνιαδίκων, ότι η βλάβη στο κεντρικό δίκτυο της ύδρευσης επισκευάζεται και θα αποκατασταθεί μέχρι τις 17:00′.
    Κατόπιν θα ξεκινήσει σταδιακά η υδροδότηση των οικισμών των ανωτέρω Κοινοτήτων.
  3. Τέλος λόγω τεχνικού προβλήματος στην γεώτρηση των Φρατσίων, ενδέχεται να γίνονται τις επόμενες ημέρες παρατεταμένες διακοπές υδροδότησης στους οικισμούς αυτής της Κοινότητας.
blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

1 + 13 =