ύδρευση σωλήνες

Λίγο πριν την υλοποίησή του βρίσκεται το έργο αντικατάστασης υφισταμένων δικτύων ύδρευσης και διασύνδεσης υπαρχόντων δεξαμενών. Στο έργο περιλαμβάνονται:
1. Οι εργασίες αντικατάστασης υφισταμένων δικτύων ύδρευσης τα οποία είναι κατασκευασμένα κατά την δεκαετία 1960-1970, τα δίκτυα αυτά είναι πεπαλαιωμένα και έχουν εξαιρετικά μεγάλες απώλειες σήμερα.
2. Η διασύνδεση υπαρχόντων δεξαμενών με σκοπό την καλύτερη εκμετάλλευση των υπαρχόντων γεωτρήσεων και την καλύτερη διαχείριση του διαθέσιμου ποσίμου υδατικού δυναμικού.
Τα δίκτυα θα κατασκευαστούν υπόγεια σε κεντρικούς δρόμους ώστε να είναι εύκολα
προσβάσιμα. Οι σωληνώσεις θα είναι από πολυεθυλένιο (PE) νέας γενιάς διατομών κυρίως ΦΙ 10 και Φ9Ο, και ονομαστικής πιέσεως 16atm, ή 10atm αναλόγως του υδραυλικού υπολογισμού του αγωγού και θα συνοδεύεται με τα ανάλογα ειδικά τεμάχια, Έχουν υπολογισθεί οι θέσεις των αεροεξαγωγών βαλβίδων και προβλέπεται η χρήση βαλβίδων αντεπιστροφής για αντιπληγματική προστασία, όπως και κατασκευή φρεατίων δικλείδων, και καθαρισμού για την ομαλή λειτουργία των δικτύων. Το συνολικό μήκος των δικτύων ανέρχεται περίπου σε 23.300 μέτρα.

Τα έργα θα κατασκευαστούν στα τοπικά διαμερίσματα;
α: Ποταμού, (βόρειο μέρος της νήσου Κυθήρων),
β: Αρωνιαδίκων — Φριλιγκιανίκων – Μητάτων, (κέντρο της νήσου Κυθήρων),
γ: Κοντολιανίκων, (νότιο μέρος της νήσου Κυθήρων).

Δείτε στους χάρτες παρακάτω σε ποιες περιοχές πρόκειται να υλοποιηθεί το έργο. Δείτε επίσης τον προϋπολογισμό, την τεχνική περιγραφή και το τρίτο πρακτικό του διαγωνισμού.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

5 − 2 =