Τον Ποταμό επισκέφτηκε η κάμερα του Kythera.News την Κυριακή 10 Ιουλίου. Δώσαμε το παρόν στο φημισμένο παζάρι, καταγράψαμε την κίνηση στον κεντρικό δρόμο, κατεβήκαμε στο πάρκινγκ όπου επικρατούσε το αδιαχώρητο και κατά την έξοδό μας από το χωριό, γίναμε μάρτυρες ενός οδοστρώματος υπό κατάληψη από οχήματα σε αναζήτηση ελεύθερου χώρου για στάθμευση.

Αυτή είναι μια τυπική Κυριακή για το κεφαλοχώρι του βορρά, το οποίο σφύζει από ζωή τα καλοκαίρια, αλλά ταυτόχρονα “φωνάζει” για διορθωτικές κινήσεις ώστε στο μέλλον να μην παρατηρούνται περιπτώσεις οδηγών που απλά το διασχίζουν για να το εγκαταλείψουν πάραυτα λόγω μη εύρεσης σπιθαμής γης για να σταθμεύσουν.

«Αυτός είναι ένας δυνητικός πελάτης που χάσαμε και από τον οποίο δεν ωφελήθηκε η τοπική οικονομία», μας είπε καταστηματάρχης της περιοχής. «Υπάρχει όμως και ο πελάτης που, ακριβώς επειδή ταλαιπωρήθηκε στην διαδικασία αναζήτησης πάρκινγκ, καταφθάνει, εντέλει, με αλλαγμένη προς το χειρότερο την διάθεση, κάτι που επίσης δεν αφήνει ένα θετικό στίγμα ανατροφοδότησης στην συνολική εμπειρία που αποκομίζει από την επίσκεψη στα μέρη μας», συμπληρώνει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

five × one =