koronoios-mov-perioxes

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να συζητήσει η επιτροπή τις λεπτομέρειες αναφορικά με νέα μέτρα ενάντια στον κορονοϊό για τις περιοχές που βρίσκονται στο «κόκκινο». Με δεδομένο ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας ή μουσικής και το κλείσιμο καταστημάτων έχουν απορριφθεί ως ενδεχόμενα, οι ειδικοί εξετάζουν τα εναλλακτικά μέτρα που πρέπει να παρθούν ώστε να περιοριστεί η διασπορά του ιού στις «μωβ περιοχές», όπου υπάρχει πρόβλημα.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, ορισμένα από τα μέτρα που εκτιμάται ότι μπορεί να ισχύσουν στις «μωβ περιοχές» είναι η υποχρεωτική μάσκα παντού και η διπλή μάσκα στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Συναγερμός για θανάτους σε ηλικίες 18 ως 35

Την ίδια ώρα, «καμπανάκι» έχει σημάνει από τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ για τις νεαρές ηλικίες ασθενών που νόσησαν από κορονοιό και τους βρήκε ο θάνατος, αλλά και τον μεγάλο αριθμό ανεμβολίαστων νέων. Πολλές φορές έχουν επαναλάβει εμφατικά οι ειδικοί, ότι οι νέοι δεν είναι άτρωτοι απέναντι στην πανδημία καθώς από την έναρξη της covid-19, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ, 115 πολίτες ηλικίας 18 έως 35 ετών πέθαναν.

Μάλιστα, 3 από τους 115 πέθαναν κατά το τελευταίο 24ωρο ενώ 12 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ. Την ίδια ώρα ανεμβολίαστο παραμένει το 42,4% των πολιτών 18-24 ετών.

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

4 − 1 =