Σε καταγγελία για τη δράση του 53χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος, Ηλία Μίχου, προχώρησε έξω από τα δικαστήρια γυναίκα η οποία συστήθηκε ως «πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδας».

Συγκεκριμένα, η γυναίκα που συστήθηκε ως Κωνσταντίνα Καρατζιώτη, ανέφερε τα εξής κι ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η απολογία του 53χρονου και του 42χρονου στην ανακρίτρια:

«Γειά σας. Είμαι η πρόεδρος των εκδιδομένων γυναικών Ελλάδος, η καινούρια. Ήρθα να καταθέσω σήμερα γι’ αυτό το τέρας στην ανακρίτρια. Δεν με δέχθηκε βέβαια γιατί θα δεχθεί τα δυο άτομα αυτά»

«Ερχόταν στον χώρο μου, εκεί που έχω τον οίκο ανοχής στο Γκάζι, να μην πούμε οδό. Και έφερνε και το ανήλικο κορίτσ … Το έφερνε να πάει με πελάτες -και επώνυμους πελάτες»

«Δεν το ήξερα εγώ, δεν ήμουν εκεί, ήταν η υπηρεσία εκεί. Αυτό γινόταν επί δύο μήνες, πριν από τρεις μήνες… Κανείς δεν έκανε καταγγελία, γιατί φοβόταν. Είχε φέρει κι άλλα παιδιά, και κάτι τσιγγανάκια και κάτι από τον Κολωνό»

«Ο χώρος μου είναι για ένα άτομο, δεν είναι για 15. Εγώ δεν το ήξερα… Χθες που είδα τη φωτογραφία του, τον αναγνώρισα και γι’ αυτό ήρθα μόνη μου, χωρίς να με καλέσει κάποιος»

«Στο στικάκι έχω κάμερες και προτζέκτορα. Θα το δείτε και θα καταλάβετε. Έχει μέσα τον κατηγορούμενο και έχει και το κορίτσι που φαίνεται φάτσα κάρτα. Όχι, δεν το έχω καταθέσει στο ΑΤ. Το πήρα χθες το βράδυ και ήρθα σήμερα να καταθέσω. Η ανακρίτρια μου είπε αφήστε το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσω»/

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, στο στικάκι, εμφανίζονται ηθοποιοί, καλλιτέχνες και πολιτικοί.

Πρόεδρος Εκδιδόμενων Προσώπων: “Στους οίκους ανοχής δεν βάζουμε ανήλικα”

Την απάντησή της στα όσα κατήγγειλε η κα. Καρατζιώτη έδωσε μέσω του ThessToday.gr η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος (ΣΕΠΕ) Ελλη Κανελλοπούλου, υποστηρίζοντας ότι «δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά, δεν βάζουμε στα σπίτια μας ούτε ανήλικα αγόρια, ούτε ανήλικα κορίτσια».

Το Σωματείο Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος διαχωρίζει κάθετα τη θέση του από τις καταγγελίες, τονίζοντας μέσω της κας. Κανελλοπούλου ότι «στους οίκους ανοχής εργάζονται αποκλειστικά ενήλικοι άνθρωποι. Αν κάποιοι – πόσο μάλλον η κα. Καραντζιώτη- γνωρίζουν για τέτοια σοβαρά παραπτώματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, να πάνε να τα παραθέσουν στην αστυνομία. Όσοι εμπλέκονται με βιασμούς, να πάνε στα τάρταρα».

Η κα. Καρατζιώτη «δεν έπρεπε να συνδέσει τους οίκους ανοχής που δουλεύουν νόμιμα με μια τόσο σοβαρή καταγγελία που σχετίζεται με βιασμό ανηλίκου. Είναι άλλο ο βιασμός, άλλο η συνεύρεση ενηλίκων με συναίνεση» επεσήμανε η κα. Κανελλοπούλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

19 − 13 =